Finnish Consulting Group : Forum : FCG FINNISH CONSULTING GROUP


[reply] [quote]

FCG FINNISH CONSULTING GROUP

10 Years Ago


Finnish Consulting Group: FCG FINNISH CONSULTING GROUP FCG Finnish Consulting Group Oy on Suomen suurimpia monialaisia konsulttiyrityksia. FCG-konsernin emoyhtiö on FCG Finnish Consulting Group. Sen toimitusjohtaja on HTM Ari Kolehmainen. FCG-konsernin liiketoimintaa tekevät seuraavat yhtiöt: FCG International Oy, y-tunnus 2474032-9, liiketoimintaryhmän johtaja KTM Anette Vaini-Antila. FCG International Oy:n toiminta muodostuu kotimaasta johdettavasta, kehittyvien maiden ympäristöä ja luonnonvaroja, infrastruktuuria, sivistystä, hallintoa ja instituutioita, hyvinvointia sekä tietoyhteiskuntaa koskevasta konsultoinnista sekä muusta suomalaisen osaamisen viennistä. FCG Konsultointi Oy, y-tunnus 2474027-3, liiketoimintaryhmän johtaja KTM Aija Tuimala. FCG:n konsultointiin ja tietojohtamiseen liittyvät palvelut jakautuvat neljään kokonaisuuteen: Johdon konsultointi, Hyvinvointi- ja ICT-palvelut, Elinkeinokehitys ja tutkimus sekä FCG Education. FCG Koulutus Oy, y-tunnus 2474033-7, liiketoimintaryhmän johtaja KTM Katrina Harjuhahto-Madetoja. FCG:n koulutuspalvelut tukevat asiakkaita rakenteiden, toimintamallien ja palvelukonseptien uudistamisessa sekä johtamisen, työyhteisöjen ja osaamisen kehittämisessä. FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy, y-tunnus 2474031-0, liiketoimintaryhmän johtaja (vt.) HTM Ari Kolehmainen. Tämä liiketoiminta muodostuu FCG:n talo- ja laitossuunnitteluun, infra- ja yhdyskuntasuunnitteluun sekä ympäristö- ja energiakonsultointiin liittyvästä osaamisesta. SIPU, Ruotsi FCG:n Ruotsin tytäryhtiö on erikoistunut kansainväliseen kehityskonsultointiin ja koulutukseen. SIPUlla on ollut vahva asema erityisesti Afrikkaan suuntautuvassa kehityskonsultoinnissa. Yhtiö tekee yhteistyötä Transparency Internationalin (TI) kanssa tavoitteenaan vahvistaa korruptionvastaista osaamista ja profiilia. SIPUn tuorein aluevaltaus on yksityiselle sektorille suunnattu kansainvälistymiskoulutus. Invicta Virossa toimiva Invicta tarjoaa koulutus- ja konsultointipalveluita asiakkailleen. Yhtiö toimii kouluttajien ja konsulttien verkostona, ja sen kantavana ajatuksena on tukea pitkäjänteisesti asiakkaitaan ja asiakasorganisaatioitaan kehittämään toimintaansa ja saavuttamaan tavoitteensa.   Povvik Bulgariassa toimiva Povvik on johtava ympäristökonsultointiin, johdon konsultointiin ja aluekehitykseen erikoistunut yhtiö Bulgariassa. Sen asiakaskuntaan kuuluu laajasti eri toimialoja edustavia organisaatioita sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta Balkanin alueella.
FCG Romania FCG:n Romanian yhtiö toimii Romanian, Moldovan ja Balkanin alueella. Se keskittyy FCG:n kansainvälisen toiminnan hankkeiden johtamiseen alueellaan.
Anzdec Uudessa-Seelannissa toimiva Anzdec on kansainväliseen kehityskonsultointiin keskittynyt yhtiö. Sen tarjoamien palveluiden tavoitteena on tukea kestävää kehitystä ja uudistuvien luonnonvarojen kestävää käyttöä kehittyvissä maissa. Yhtiön asiakkaina ovat kansainväliset rahoittajat, esimerkiksi Maailmanpankki (WB) ja Aasian kehityspankki (ADB).
Related Articles: