NEWPORT INTERNNATIONAL GROUP : Forum : International Newport Group, V..


[reply] [quote]

International Newport Group, Virtuelle bestrebelser: Automatisk generert Cardless betaling alternativer gevinst primærfaktor

10 Years Ago


Blant en fortsatt-gjenopprette økonomien hadde Sykes bedrifter, en leverandør av outsourcede kundeservice og teknisk støtte, nylig å forskuddsbetale business reiseutgifter for ansatte med mindre enn gode kreditt.  

"I denne økonomien, mange av 1100 ansatte [som reiser for Sykes] enten ikke har kreditt eller ikke kredittverdige å få kredittkort," forklarte Alan Mazzola, direktør for global økonomi og reisetips tjenester for Sykes, har ca 48 000 ansatte. "Så vi overfor utfordringen med å forskuddsbetale [leiebiler] og hotell."  

Sykes er en av ca 145 amerikanske selskaper som har sin egen Airlines rapportering Corp-akkreditert Corporate Travel avdeling, ifølge ARC, betyr det kan bestille sin egen luft, hotell og leie bil reserveringene bare som en travel management selskap. Forhåndsbetaling av Bilutleie var ikke en stor utfordring fordi Sykes satt opp en direkte betalingskonto med bilutleie kjede. Forhåndsbetaling av hoteller, men var vanskeligere, som selskaper ikke kan bare sette opp direkte fakturering kontoer med spesielt hotell selskaper, bare med enkelte Hoteller som ofte er franchiser, ifølge Mazzola.  

Videre forhåndsbetaling av et hotell vanligvis innebærer fakse eller sende en kopi av kredittkortet, et ID-kort og en hotel bestillingsskjemaet, en prosess som skaper flere potensielle problemer. Telefakser kan gå tapt, feilplassert eller ikke logget riktig, noe som resulterer i tapt reservasjon. Det er også muligheten for svindel hvis kredittkortinformasjonen er stjålet. Også bemerket Mazzola at hver Hotellkjede bruker en annen form for slike transaksjoner, i stedet for en standard dokumentet. Men langt den største smerter punkt Mazzola følte med denne metoden var avstemmingsprosessen på slutten av hver måned.  

"Jeg kan ha seks eller syv sider av kredittkortbelastninger og jeg må finne hvem de er for og ringe hver individuelle hotellet for å få en kopi av kvitteringen for regnskapsavdelingen og deretter betale i banken," Mazzola sa. "Det er en svært langvarig prosess."  

I juli, men begynte marerittet å minke. Sykes implementert amerikanske bankens virtuelle betalingsløsning, Travel VirtualPay. Lansert som pilot i mai 2012, integreres løsningen med sabel global distribusjon system og betaling selskapet Conferma å generere bruke én virtuell kontonummer ved bestilling. US Bank reise produktsjef Mary Miklethun sa reise VirtualPay er for øyeblikket bare tilgjengelig for hotel transaksjoner, men fremtidige forbedringer inkluderer muligheten til å betale for flybilletter og bilutleie.  

"Det ville ta om to hele dager av min måned å forene alle kredittkortbelastninger-det var et absolutt mareritt," Mazzola tilbakekalt, "så har et produkt som [reise VirtualPay] tiltre lek var en godsend."  

Nesten utvikler  

Sykes' situasjon er ikke unik. Mange reiseledere søker løsninger å avstemme kostnader og øke effektiviteten og sikkerheten er optisk for virtuelle produkter på raskt økende rater, hevdet flere betaling industriledere. Etterspørselen har bedt kort og nye spillere med å trappe opp sine virtuelle tilbud.  

Begrepet "virtuelle kortet" brukes ofte om hverandre å beskrive flere produkter. Noen klassifisere alle cardless elektronisk betaling som benytter tradisjonell kort infrastruktur som et virtuelt kort. I denne forstand, sentrale reise kontoer, ville lodge, ånd og noen innkjøp kort oppfyller kriteriene. Andre (inkludert denne rapporten) reservere begrepet for prosesser som cardless, engangs-bruk 16-sifrede tall automatisk opprettes og elektronisk rutes til forhandlere for å kjøpe-liker "skriver en elektronisk sjekk med ekstra sikkerhet," sa JPMorgan Chase administrerende direktør og produkt executive globale kommersielle kort Lisa Steury.  

Virtuelle kort vanligvis integreres med bedriftens leverandører og reise booking system. Sikkerhetstiltakene inkluderer muligheten til å begrense mengden brukerne kan lade, selgerne de kan bruke og når og hvor de kan bruke den. Virtuelle kort kan også lettere samle og integrere data fra online booking system enn kan sentrale reiser kontoer eller lodge kort, sier Henry Ijams, administrerende direktør i elektronisk betaling rådgivning PayStream rådgivere.  

AirPlus, JPMorgan Chase, American Express og Citi begynte å tilby slike løsninger i 2006, 2007 og 2008 2009, henholdsvis. Gjennom sin inControl, har MasterCard gitt klienter muligheten til å generere engangs kontonumre siden 2009 når den ervervet irske betalingsfirmaet Orbiscom. I tillegg MasterCard i oktober kunngjorde det er pilotering egne virtuelle kortet teknologi og mål for en full globale utslipp i tidlig 2014. AirPlus og betaling leverandøren CSI lansert mobile virtuelle produkter i år med AirPlus planer om å ta sin Mobile AIDA virtuelle kortløsning til USA innen januar 2014. Utsteder Bank of Montreal planlegger også å tilby en virtuelle kortløsning en gang neste år. Visum i oktober signert en avtale med Conferma å gi visum europeiske utstede banker teknologien å dispensere virtuelle kredittkortnumre. UATP kan tilby en engangs 16-sifrede virtuelle kortet gjennom et samarbeid med eNett.  

  Les hele artikkelen her...