The Cindy Shearin Group : Forum : Cindy Shearin Group’s vi..


[reply] [quote]

Cindy Shearin Group’s vindende formel: vurdere. Fase. Forberede. Marked. Sælges.

10 Years Ago


Grammatik synes at være slukket; men det giver stor mening, hvis du tænker over det. Overveje trin involveret i ejendomshandel salgsprocessen.
 
Enhver, der har beskæftiget sig med fast ejendom, både i udvikling og markedsføring, ved, at hele processen begynder med den grundlæggende idé om at levere eller behandle et grundlæggende menneskeligt behov: en bopæl eller et sted, hvor folk bor og udføre næsten alt, hvad de skal gøre i livet. Og med fremkomsten af moderne teknologi, mange af de menneskelige funktioner kan nu gøres derhjemme, selv real estate sælger eller praktisk talt kører en global virksomhed.

At have en hjemmeside, der er tiltalende, effektiv og dynamisk er en potent våben mod at gøre fast ejendom en fortsat førende industri i den globale økonomi. Derfor, i betragtning af den rolle, som fast ejendom spiller på det menneskelige område, fremme udvikling og markedsføring af fast ejendom aids i at gøre livet ikke bare komfortabel men meningsfuld og frugtbar. Den værdi, som mennesker sat på fast ejendom nøje svarer til den værdi, de placerer på liv og glæde for det, især når de kan gøre – både liv og nydelse – inden for deres hjem.

Dermed, vurdering eller evaluering af den økonomiske værdi af en egenskab begynder med forstå værdien mennesker sted på form for liv, de ønsker at leve i et bestemt hus og et bestemt sted. Alle de faktorer, der spiller ind i denne livsstil at folk vælger selv (bekvemmelighed, komfort, stil, faciliteter, blandt andre) bestemme prisen på en ejendom. Hvad bygherren eller ejeren mener som værdien af egenskaben kan bedst være destilleret af en erfaren ejendomsmægler i en acceptabel fair markedspris.

Med den vurderede værdi af ejendommen, kan ejendomsmægler nu indstille egenskaben for iscenesættelse og derefter forberede det for visning i markedet. Og med uhyggelig vision og klogskab, Cindy lukker processen med forsikringen om lukke salget. SOLGT! Hun ikke planlægge og arbejde blot for at prøve at sælge, men at have ejendommen sælges. Hun skal være så sikker på en ejendom værd og omsættelighed; ellers vil hun ikke engang begynde hele processen.

Der kan argumentere med denne form for tillid og ekspertise?