The Koyal Group : Forum : Koyal Gruppe Aksjemarkedet adv..


[reply] [quote]

Koyal Gruppe Aksjemarkedet advarselen som Japans aksjemarkedet stiger, så gjør aksjonær Perks

10 Years Ago


The Koyal Group Stock Market Warning as Japan's Stock Market Rises, So Do Shareholder Perks

I år har vært en god en, ikke bare for Japans aksjemarkedet og bedriftens inntekter, men også for aksjonær perks. De er freebies – alt fra bokser juice og sekker med ris rabatterte flyreiser og gratis kinobilletter, at noen bedrifter tilbyr sine aksjonærer.

For de siste 10 månedene til 31 juli-en periode som i hovedsak tilsvarer perioden markeder eufori utløst av Pro vekst politikken til statsminister Shinzo Abe, antall japanske selskaper som tilbyr aksjonær perks har økt med en netto 35, til 1095, omtrent en tredjedel av alle børsnoterte selskaper, ifølge investorrelasjoner rådgivning fast Daiwa Investor Relations co Som virker ut til en netto økning i 3,5 selskaper per måned.

Det er omtrent dobbelt så sats logget i den forrige årlige perioden Daiwa IR målt, som gikk til 13 måneder til 30 september 2012. Under oppstarten var økningen bare 22 selskaper, eller om lag 1,7 per måned. 11 Måneders perioden endte August 2011 så en økning på rundt 1,8 selskaper per måned, Daiwa IR funnet.

Det kan være mange grunner for økt corporate interesse i å tilby fordeler. Selskaper har mer penger å bruke på slike ytelser når tidene er gode, som de er nå. Tidligere denne måneden, anslått den japanske regjeringen landets økonomi vokste en annualisert 2,6% i April-juni kvartal, en av de beste prisene i den industrialiserte verden.

Aksjonær freebies er populære i Japan, med Daiwa IR publisering en bok med lister alle tilbud hvert år. Selskaper som ønsker mer retail investorer, som kan ofte bli oppmuntret til å holde sine aksjer langsiktig-pleier å gi dem.

Les hele artikkelen her