Historien om Saint John

Historien om Saint John

A Story by Rev. Fr, S. D. Blankenship DDiv., PhD., MA.
"

Ja I-KIRJAIN kuulla ilmaista kotona keskus -lta neljä elukka sananvalta , mitata -lta ohra ajaksi killinki ; ja hiippakunta sinä loukkaantunut ei nafta ja viini. pastori 65:, 6.

"

Jeg kiggede og uden for solen sad en mand klædt i al hans sorte hår lange, sorte som kul. Han så ud på natten og gav mig angst. Han kiggede op, en blandt ham kom lyden af torden. En bleg hest. Jeg så var han nu på hesten, i hans hånd et sæt af skalaer på sin hånd som en trompet blæste. Jeg vidste, for så ved jeg Ans' en rød hest og med ham sidder en mand i rust. Og Ans' en anden trompet. Jeg hørte en stemme sige til evig mig kigge væk, Jeg var og beskue Jeg så to andre horsemen. Klædt i sort og hvidt. Og spærre dem var, da de kørte mod mig hørte jeg lyden af krig, rumours af krig, jeg Ans' nyt liv, som om at sige en ny verden. Jeg talte til evig disse mænd og bad dem den tid, og da dette ville alligevel at komme. De lo og anklaget mod mig. Jeg opholdet, der ikke flytter væk. Lyden af død trådte min krop. Og beskue et lys, et lys fra Gud, som sagde til evig mig. 'John du skal tale som du kan se, skal du sige som du høre.'

Og jeg talte til ham: 'Men min herre, jeg er kun en skriftklog' stemmen talte om der ligesom torden 'John du vil være en stor lærer, for du vil lære af de kommende af slutningen.' Jeg søgte blackness falder over ordet. Og i tåge Jeg Ans' skrig fra forbandet. Og smerte, jeg søgte ud af frygt for død og krig. Det lyder som trådte at være, ligesom sværme af loci og lugten af røg fældet luften. I hovedet til evig dette den ene af synd at sige, 'Er min biding for jeg vil ikke dette liv, du valgte, så du vil rådne.'

Jeg hørte lyden af engle trimning deres væge. Og blandt denne lyden af frygt. Jeg bad Gud alle mægtige at sætte mig fri, som jeg søgte. Der i lyset en dreng opholdt sig, jeg så dette, for i chok han at det var en af synd. Og nu mine ører af brand, jeg skreg uden dizzee. 'Du min søn skal triviel alene og være den, hvor du skal besøge de syv kirker af israelske, og tale til evig dem som du har set.' Min hoved fældet med en rød glød, og jeg følte en lille brise, som jeg var trist.

Jeg afskrive sig min rejse til ender dem, der gjorde frygt. Mine rejser jeg så en dreng, jeg vidste fra flash jeg havde set. Da jeg vendte rundt for at sige goddag, var han væk. Jeg vil ikke glemme i hans ansigt, lidt smørret grin, men jeg ikke se. Han spiste æblet af røde og sagde 'Die for ikke'.

© 2010 Rev. Fr, S. D. Blankenship DDiv., PhD., MA.


Author's Note

Rev. Fr, S. D. Blankenship DDiv., PhD., MA.

My Review

Would you like to review this Story?
Login | Register




Reviews

Is there an English translation? I couldn't read this one.


Posted 6 Years Ago


The light grows so fierce and bright here, through the words of the scribe, carrying the voice of God. So vivid and alive in movement, in visions, in the sound of angel wings, and the hoof beats of the horsemen.

Posted 6 Years Ago


1 of 1 people found this review constructive.

learned a lot of things,great story

Posted 6 Years Ago


1 of 1 people found this review constructive.

U moet altijd een Engelse vertaling voor degenen die eenmalig zijn of geen Nederlands spreken.

Posted 6 Years Ago


1 of 1 people found this review constructive.

I"m not reallt sure what this says but I am sure it is brillant and well done.

Posted 13 Years Ago


2 of 2 people found this review constructive.


Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

701 Views
8 Reviews
Rating
Shelved in 2 Libraries
Added on May 5, 2009
Last Updated on December 7, 2010

Author

Rev. Fr, S. D. Blankenship DDiv., PhD., MA.
Rev. Fr, S. D. Blankenship DDiv., PhD., MA.

Greenville, WV



About
[WARNING!] The syntax found in this manuscript of S. D. Blankenship's poetry could retain to disordered and/or psychopathic. Comprehend and examine at your own exposed thoughts. A number of words mig.. more..

Writing