Viviendo con Cáncer de Cerebro - Navegando el Diagnóstico de Cáncer de Cerebro Terminal

Viviendo con Cáncer de Cerebro - Navegando el Diagnóstico de Cáncer de Cerebro Terminal

A Story by EAndersen

La data 4 martie 2015, am avut o interventie chirurgicala pe creier pentru a elimina o tumoare pe creier. Am fost diagnosticat cu GBM. Grad 4 glioblastomul multiform - cancer cerebral terminale. Surprinde! Începutul unei noi călătorii. Eu nu sunt de fapt ar trebui să fie aici pentru a scrie acest lucru și sunt foarte recunoscător pentru a fi în măsură să facă acest lucru. Dacă-mi știi, știi că eu nu fac întotdeauna ceea ce am spus. Murind nu este pe partea de sus a listei mele de lucruri de făcut. Având cancer la creier nu este pe listă , fie. Vă mulțumesc tuturor prietenilor și familiei mele pentru rugăciunile voastre au continuat și sprijin. Știu că este motivul pentru care am putea scrie acest lucru astăzi. Vă mulțumesc - și opri verificarea obits - voi continua să trăiască cu o apreciere reînnoită pentru viață. Poate cel mai bun cadou al tuturor.

Am vrut o PlayBook pentru a naviga acest calvar. În cazul în care sunt direcțiile atunci când am spus că este terminal și nu există nici un leac? Nu am nevoie de îndrumări pentru a trăi, eu sunt de fapt destul de bun la asta; dar, spune - mi că voi muri în curând destul de atunci unele direcții ar fi bine. Aceasta este playbook meu. Aceasta este ceea ce este de lucru pentru mine. Acestea sunt direcțiile mele. Poate că din acestea va dezvolta propria PlayBook dacă este vreodată necesar.

Mai întâi Play - Cunoaște opțiunile mele. Cancer de creier nu este o opțiune, o am. Cum raspund la a avea cancer la creier este plin de opțiuni. Este extrem de important pentru mine să știu toate opțiunile sau alegerile mele. Atunci când se simte ca nu am nici alegeri, amacorde o atenție mai aproape. Trebuie să - i dau seama dacă am de gând pentru a naviga această călătorie. Cancer cerebral, chirurgie pe creier, radiatii si chimioterapie sunt copleșitoare. Coplesiti nu este o opțiune care se întâmplă să mă ajute. Trebuie să stai concentrat și calm. Multe zile , eu nu doresc să se concentreze și calm. În unele zile o lacrimă sub formă de rulouri pe obrazul meu și mă gândesc cât de mult mai pot lua? Apoi îmi amintesc să fiu propriul meu cel mai bun majoretă. Eu zic să mă doar continui, doar continui, eu pot face asta.

Am fost găsit inconștient pe podeaua biroului meu de către un membru al personalului meu pe după - amiaza zilei de 3 martie, 2015. Când m - am recăpătat cunoștința, el a început să- mi pună întrebări simple. N - am știut răspunsurile. Îmi amintesc fața lui ca el ma implorat să cunoască răspunsurile. Îmi amintesc că a spus ceva este greșit. Ceva este într - adevăr, într - adevăr greșit. O ambulanță. N - am vrut să merg nicăieri într - o ambulanță și a susținut cu ei. Este singura dată când personalul meu nu a făcut așa cum am cerut. Ei au sunat la 911 și mi -a spus că se duce la spital.

Paramedicii a pus o mască de oxigen pe mine și m - au scos prin partea din spate a clădirii pentru o ambulanță. Aceasta a fost prima dată când am fost dus vreodata la un spital într - o ambulanță. Sper că este ultima oară. Sirenele sunt foarte tare și este o experiență ciudată și înfricoșătoare. Am continuat să mă întreb este acest lucru se întâmplă cu adevărat. Se întâmplă cu adevărat. Într - o clipă, am trecut de la o zi normală de la locul de muncă la partea din spate o ambulanță cu oxigen pe fata mea.

M - am trezit într - un pat de spital , și s - a spus că nu va merge acasă. Coșmarul meu continuă. Am fost admis și programat pentru un RMN. Este practica standard de spital. RMN - ul a aratat o tumoare pe creier de pe partea frontală dreaptă a creierului meu.

În al doilea rând Play - Fii factorul de decizie.

Am luat decizii dure toate din viata mea. În timp ce eu nu fac întotdeauna decizia corectă, acestea sunt deciziile mele. Am continua sa fie factorul de decizie. Ar putea fi mai ușor să se lase pe altcineva într - o haină albă, mult mai inteligent decât mine, să ia decizii pentru mine. La urma urmei, am cancer la creier, nu pot gândi în mod clar. Uneori nu vreau să decid. Uneori , eu nu vreau să mă gândesc. Întotdeauna, eu nu vreau sa aiba cancer la creier. Nu înțeleg întotdeauna ceea ce vreau si eu nu aleg ușor.

A doua piesa mea estefie factorul de decizie. Acestea sunt alegeri sau piese care lucrează pentru mine. Alegerile tale pot fi diferite. Prima a fost decizia pe care am făcut a fost să aibă o intervenție chirurgicală pe creier. Mulți factori au fost implicați în această decizie. Am cel mai bun neurochirurg iar acest lucru a fost cel mai important factor în decizia mea. S -ar putea avea cancer la creier, dar eu nu sunt o femeie proastă și eu merg mereu cu cei mai buni.

La mai puțin de 12 ore după ce am ajuns cu ambulanta, am optat pentru o interventie chirurgicala pe creier pentru a elimina o tumoare pe creier nu am stiut am avut. Nu a fost frică de o intervenție chirurgicală. Am vrut tumoarea. Chirurgul meu a explicat că a putut vedea tumora de pe RMN. El a trebuit să - l elimine pentru a analiza dacă era cancer. A fost prima dată cuvântul a fost spus. Cancer. Am semnat toate formele și a fost dus în sala de operație.

Când m - am semnat formularele, o asistentă medicală a observat am semnat cu mâna stângă. Ea a întrebat pe fiicele mele , dacă sunt stângaci și eu sunt. Asistenta a le -a spus să fie pregătit. Tumoarea a fost pe partea dreaptă a capului meu și mi - ar putea pierde memoria și capacitatea de a vorbi. "Nu ar trebui să le - au spus că , înainte de a le - ai luat, mamă?" , Spre marea ușurare a familiei mele, eram treaz și vorbind când m - au adus înapoi în camera mea. I - am spus asistente medicale si oricine care ar asculta, am făcut acum și mă duc acasă. Îmi amintesc spun că nu am timp să fie bolnav. Chirurgul meu mi -a amintit cu blândețe am avut doar o intervenție chirurgicală pe creier și am nevoie să se odihnească. El a fost zâmbind când el mi -a spus. Îmi amintesc zâmbetul de pe fetele mele. Fiica mea mai mică a primit în pat, a ținut mâna mea și mi -a spus: "Du - te la culcare mama, noi suntem aici". Am mers la culcare.

Nu - mi amintesc de cele mai multe sedere spital. Știu că am ajuns mai târziu , în după - amiaza într - o marți, a avut o intervenție chirurgicală pe creier, miercuri , si a fost lansat vineri. Fiicele mele a rămas cu mine tot timpul. Ei au dormit în cameră și a făcut sigur că am fost avut grijă de către personalul. Ele amintesc intreaga sedere spital si de multe ori mi spui despre asta. Pierderea memoriei este un indicator că ceva este greșit. In timpul sederii spital, au observat nu mi aminteam lucruri. Ei au spus despre personalul de îngrijire medicală. Se pare că a ști cine este actualul presedinte scutește asistente medicale de orice probleme. Nu - mi amintesc interogat de asistenta. Mi sa spus că mi - am amintit cine este președinte. Nu este reconfortant în acest moment; dar, asistente medicale cred că eu sunt bine. Eu încă mai au probleme de memorie. Aș prefera să -și amintească întregul sejur spital șiuitați de președinte. Cred că nu am nici o memorie selectivă.

Pe 6 martie, am fost eliberat din spital , cu o pungă de medicamente pe care fiicele mele ar face sigur că am luat la momentul potrivit. Tabelele au transformat. Nu mă mai avea grijă de ei, ei au grijă de mine. Realitatea acest lucru nu este ușor pentru mine să înțeleagă.

Steroizii si medicatie anti-sechestru au fost prescrise. Sa decis am avut o criză. Ei nu au știut dacă am avut o criză. Aș fi putut tocmai a leșinat. Numirea mea op post a fost programată pentru 12 martie. Aș aborda problema convulsiilor atunci. Nu am avut o criză, am decis.

Trebuia să mă întorc la muncă. Am fost obosit de a fi scăpat de sub control și de a fi bolnav. Am vrut normale. Am vrut să mă întorc la momentul în care cea mai mare problema mea a pierdut zece lire. Am lucrat întotdeauna și revenirea la acesta a devenit scopul meu. I - am spus șeful meu mi - ar fi întors luni și el ma informat repede că nu am o intervenție chirurgicală pe creier miercuri și vin înapoi la muncă luni. Odihneste -o altă săptămână sau mai mult dacă aș fi vrut. El a acoperit. Odihnindu -a sunat ca o idee bună. Am fost obosit. Am avut capse în capul meu și am fost mai mult decât inconfortabil. Am odihnit și m - am gândit despre vizita mea post-op. Ar fi cancerul? Nu putea fi cancer. Părea atât de puțin probabil. Inainte de acest lucru sa întâmplat nu am nici măcar un medic. Cancerul este ceva ce sa întâmplat cu alte persoane.

A fost o săptămână foarte mult timp înainte de numirea mea op post. Am fost reacția prost la medicamente care au fost prescrise și m - am gândit prea mult. Capul meu pulsa și am vrut capse din capul meu. Am ajuns la concluzia că în mod greșit capul meu s- ar opri atunci când pulsatila capse au fost eliminate.

Pe data de 12 martie, m - am dus înapoi la spital pentru vizita mea post - op și sa întâlnit cu neurochirurg meu. Ar fi trebuit să luat pe comportamentul lui serios. Nu eu am. Eram încă în negare că acest lucru se întâmplă. El a explicat că au analizat tumorii si este cancerul. El mi -a spus că am multiformă glioblastom, gradul 4, de asemenea , cunoscut sub numele de GBM. Cancer cerebral terminal. Fiica mea a izbucnit în lacrimi și a strigat cu voce tare. Am fost în negare , iar acum am fost în stare de șoc. Medicul mi -a cerut scuze pentru fiica mea pentru știri. El ne -a spus că am fost în mâini foarte bune. Am fost la cel mai bun spital și există o echipă completă oncologic , care se va întâlni cu noi.

Oncolog a venit și a prezentat echipa sa. Medicul oncolog a explicat mai multe despre glioblastom, GBM. El a spus, dacă am făcut nimic, am cel mult șase luni de trăit. Nu există nici un leac. Nu exact ce mă așteptam și nu deloc nimic din ceea ce a fost pregătit pentru. Crash Course pe ceea ce voi face atunci cand diagnosticat cu cancer la creier terminale.

Cea mai rea parte a acestui întreg calvar este cu ochii pe fetele mele suferă. Una dintre fete a spus: "Când tata a murit, am venit acasă și am strigat către tine. Când vei muri mama, care nu fac eu vin acasă "Vreau să spunnu vă faceți griji că nu voi muri?; dar sunt.

Știu că am ridicat două femeie foarte puternica si independenta. I a lua puterea mea de la fiicele mele. Sunt motivat în fiecare zi din cauza lor. Atunci când mi -a spus cel mai vechi membru al familiei " , am învățat de la mama și tata că veți obține mai mult cu bunătate", a confirmat că învață mai mult din exemplul meu decât orice altceva. Vreau să fiu cel mai bun exemplu pentru ei. Vreau să - i arăt că este ușor să fii puternică atunci când viața este simplă. A fi puternic atunci când viața devine complicată este mai important.

În al treilea rând joacă - Pune întrebări. Aceasta pare a fi un simplu joc. Este cel mai dificil pentru mine , pentru , uneori , nu vreau să știu răspunsul. Răspunsurile sunt tot mai greu de manevrat.

Tratamentul cancerului standard este de radiatii si chimioterapie. Există un drog proces , dacă doresc să participe la proces. Permiteți - mirezuma opțiunile mele: nu fac nimic, am șase luni de la cel mai mult. Radiatii si chimioterapie se va prelungi viata mea , probabil , de doi ani, de obicei de 20 de luni. De droguri proces va ajuta la activitatea radiatii si chimioterapie. De droguri proces nu mă va vindeca; dar, va îmbunătăți calitatea vieții mele. Viața mea sa schimbat și nu în bine , dacă am nevoie de calitate de medicamente vieții.

Întotdeauna am spus că dacă am fost vreodată în această situație, aș face nimic. Este cu siguranță mai ușor să spun că nu va face nimic atunci când nimeni nu cere. Cancer cerebral se întâmplă cu alți oameni, nu eu.

Inainte de cancer, am avut un stil de viață activ, sănătos. Am exercitat de la vârsta de 14 ani nu fumez. Am acordat o atenție la dieta mea si numai a baut ocazional. Cancerul nu este în istoria familiei mele. Acest lucru nu a contat și este totul irelevant. Cancer mi sa întâmplat și nu face nimic nu este singura mea opțiune. Am decis să meargă mai departe cu tratamentele.

Ce implică tratamente? Ei au explicat, aș urma un program foarte strict. Mi - ar lua de droguri proces la anumite intervale de timp si chimioterapie la anumite intervale de timp de șapte zile pe săptămână. A fost nevoie de repaus alimentar. Radiatii cinci zile pe săptămână , timp de șase săptămâni. Nici o radiație nu la sfârșit de săptămână , pentru a permite corpului meu să se odihnească. Munca de laborator pe săptămână ar fi necesare pentru a determina dacă un alt cancer , a fost în curs de dezvoltare , ca urmare a chimioterapiei. Mi - ar fi , de asemenea , să ia medicamente pentru greață.

Pentru a participa la procesul de cancer, a trebuit sa semneze o eliberare. Comunicatul de spus am recunoscut că am citit despre droguri și am știut că efectele secundare. Unul dintre efectele secundare este moartea. Am crezut cu naivitate că a fost o exagerare. Cum ar putea doctorii da - mi ceva care m - ar ucide? Ele pot face și în numele cercetării. Ei doar asigurați - vă că vă conectați la renunțarea.

În al patrulea rând joacă, citește tot și cunosc efectele secundare. Decide cu risc / recompensa. În cazul în care tipul este mic primi un lupei. Știi ce mă iau. Am semnat formularul. Uneori , fac o decizie greșită.

L - am întrebat dacă aș putea lucra în timpul tratamentelor și a fost spus da. Doctorul a explicat oboseala extrema este un efect secundar si un simptom al cancerului cerebral. Am putea avea nevoie să taie din nou pe programul meu de lucru. Am planificat să mă întorc la locul de muncă , care luni. Am programat tot în jurul valorii de ziua mea de lucru. Mi - ar lua de radiații pe ora mea de prânz. Chimioterapia in fiecare dimineata si seara , impreuna cu medicamentul testat. Ea a lucrat pe hârtie. Am fost de gând să facă să funcționeze. Am luat totul în afară de a fi bolnav.

Am vrut să mă întorc la locul de muncă, pentru că este necesar. Eu nu sunt ființă eroică. Este o decizie salariu, asigurare de viață și de asigurare medicală. Chirurgia creierului este costisitoare. Chimioterapia si radiatiile sunt scumpe. Am un loc de muncă , care plătește facturile și oferă asigurare medicală. Eu, prin urmare, este necesar și a vrut să se întoarcă la locul de muncă din aceste motive. Există , de asemenea , confortul și normalitatea lucrului. M - am găsit într - o situație care a fost foarte diferită de lumea mea obișnuită și am vrut normalitatea. Am vrut să fac lucrurile pe care le - am făcut mereu. Am vrut să mă îmbrac, a pus pe un costum, perle și machiaj, conduce la oraș, și se văita despre trafic.

Radioterapie, chimioterapie, studiu de droguri și înapoi la locul de muncă. La trei săptămâni după o intervenție chirurgicală pe creier. Ți - am spus am nevoie de un playbook? Merge înapoi la locul de muncă a fost o decizie bună. Biroul meu este aproape de spital și am putut face să se întâmple. Bineînțelesn - am făcut acest lucru înainte de a executa acest lucru planul meu s - ar puteanu fie ușor. N - am alege ușor.

Prima mea zi înapoi la locul de muncă a fost un pic înfricoșător. A trebuit să înceapă radiații și chimioterapie. Planul meu a fost să rămânem la programul meu obișnuit de a pleca dis-de - dimineață pentru a bate traficul. M - am îmbrăcat în costumul meu favorit, a pus pe machiaj meu în sus ( de asemenea , cunoscut sub numele de vopsea de război - Eu lupt un nou război - cancer cerebral) și, desigur, perle triple strand. Acționez ca și cum totul este normal și mă ajută să facă față. A fost important pentru familia mea să fie o parte a tratamentelor. Ei au vrut să mă ducă la terapia cu radiații și asigurați - vă că am fost bine.

Am un om minunat în viața mea atât de mult timp în urmă m -au adoptat ca mama lui. El a decis când era tânăr că mi - ar fi perfectă Mamă pentru el. El este fiul perfect pentru mine. El nu a ratat un tratament și mai important el a fost întotdeauna acolo pentru toate importante mama-îmbrățișare. Sunt cu adevărat binecuvântat cu o familie fabulos. Fiecare cu o rezistență unică și capacitatea de a facemă simt eu sunt cea mai norocoasa femeie din lume. Ei fac asta în fiecare zi.

În acea primă zi înapoi la locul de muncă familia mea a venit la vremea hotărâtă să mă ducă la spital pentru radioterapie. Ne - am dus la spital împreună. Acesta a fost începutul unei rutine care a durat aproape două luni. Am avut vopseaua mea de război (alcătuiesc), (costum favorit) uniforme și arme (perle triplu Strand) și am fost gata.

Ne - am dus la primul etaj al centrului de radiații spital. Am fost informați cu privire la proces, pentru a verifica modul în, urmăriți monitorul și în cele din urmă obține radiat. Am fost escortat într - o cameră și a spus medicul va fi în scurt timp. Doctorul a venit, sa prezentat și sa uitat la mine cu o față interogatoriu. El a părăsit camera și s- au întors și m -au întrebat prompt: "Ei i-ai spus? Ai cancer la creier, nu -i așa? "Da, am primit memo si a fost acolo pentru operatie pe creier, am raspuns sarcastic. Sunt aici pentru a începe radiații. El a părăsit camera și fiica mea a fost foarte supărat. De ce ți - a spus că pentru tine, mamă? Și dacă n - ai știut !? I - am explicat că este a fost cel mai bun compliment. El a așteptat să vină șigăsească o femeie plângând , care a fost recent spus ca are cancer la creier. În schimb , el ma găsit. El a fost derutat de comportamentul meu.

Oncologul radială a venit și a explicat că s- ar fi prevăzut cu o mască. Masca este de a menține capul meu sigură în timpul procesului de radiații. Mi - ar trebui să mă identific și de fiecare dată când am venit pentru radiații , inclusiv furnizarea de tipul de cancer, parte a corpului meu care are cancer si este de a fi radiat și ziua mea de naștere. Aceasta este o modalitate pentru ei pentru a se asigura că au pacientului corect. A fost o realitate verifica pentru mine în fiecare zi , timp de două luni. Aș afirma zilnic numele meu, cancer la creier, ziua mea și a lua pe o masă. Capul meu ar fi fixat la o masă și aș asculta sunetele de radiatii la creier.

A cincea faza - Păstrați rutina mea. Ele sunt mecanisme puternice de adaptare.

Este o parte nefericită a acestui calvar pe care nu - mi amintesc lucruri. Potînțeleg acum cât de terifiant este pentru părinții și alte persoane care suferă de noastre demență. Pierderea memoriei este deconcertant și de multe ori a respins cu "oh, sunt doar obtinerea mai in varsta". Este în regulă; dar, atunci când se confruntă cu pierderi de memorie este extrem de important și foarte dificil de acceptat. Mi se pare , dacă am păstra la rutina mea îl ajută. Dacă eu sunt pe drum și "uită" unde mă duc sau cum să ajung acolo, imi amintesc, eu fac asta în fiecare zi, voi fi bine. Eu iau aceleași drumuri șipăstreze la aceleași ore.

Eu continuitrăiești și mă găsesc conștient de zilele trec, conștient că timpul se scurge pentru mine. Am ales să întrerupă chimioterapia și încă sunt confortabil cu decizia mea. Am fost pe un program de 5 zile de chimioterapie si 23 de zile libere și a continuat să meargă la spital în fiecare săptămână pentru munca de laborator pentru a monitoriza starea mea și de reacție la tratamentele de chimioterapie. Pe de- o vizită am decis că e timpul să știu opțiunile mele, pune câteva întrebări și de a lua o decizie. Am întrebat ce planul a fost pentru mine și tratamentul meu. Mi sa spus că planul standard a fost de a continua cu chimioterapie timp de sase luni sau un an, continuați cu laboratoare săptămânale (analize de sânge de lucru) si IRM - uri la fiecare opt săptămâni. Ei au planificat pentru mine să iau chimioterapie pentru un an. A remarcat în mod corespunzător. Am scris cum m - am simțit în fiecare zi , ca un record pentru mine. Nu am fost mulțumit de modul în care mă simțeam și făcut mă exercita de zi cu zi. Gândul meu a fost de a păstra sânge proaspăt care curge prin creierul meu și să mă fac sudoare pentru a încerca să scape corpul meu de toxine. Nu sunt doctor și nici nu sunt antrenat în nici un fel de a face aceste concluzii - este doar instinctul meu îmi spune să fac acest lucru. La marca de șase luni, am trimis prin e doctorul și a întrebat ce criterii este pentru oprirea chimioterapie , la sase luni vs continua timp de un an. După ce ai verificat RMN - ul meu, mi sa spus că nu a existat nici date statistice să spun că există un beneficiu pentru chimioterapie în continuare încă șase luni. Am decis să oprească.

Mă duc la spital și creierul meu este scanat la fiecare trei luni. Îmi amintesc că nu există nici un tratament si am o forma foarte agresiva de cancer cerebral. Eu întreb mereu dacă sa schimbat ceva în speranța unui prognostic mai bun. Am obține aceleași răspunsuri. Sunt foarte aproape de a decide acest lucru nu este benefic pentru mine. Știu deja aceste informații.

Joaca A șasea - Fericirea este alegerea - alege - l.

Acest joc este foarte familiar pentru mine. A fost alegerea mea de mulți ani. Este mai greu de a alege să fie fericit atunci când atât de mult se întâmplă în capul meu. Încă îl aleg. S -ar putea fi mai lent ajunge acolo; dar, eu ajung la fericit. Inainte de cancer la creier, am putea pur și simplu decide să fie fericit. După stabilirea diagnosticului, trebuie sa lucreze mai greu și de a face mai mult de un efort. Este în regulă. Acum am programa lucruri de făcut pentru a fi mai fericit. Eu iau mai multe călătorii, excursii de program, șiparticipe la evenimentele pe care le - ar fi sărit anterior. Mă înconjoară cu oameni pozitivi.

Un prieten a întrebat dacă există vreodată un moment eu nu cred despre "ea". Răspunsul meu, atunci când sunt fotografiați. Prietenul meu foarte fabulos și pozitiv ma sfătuit să aduc aparatul de fotografiat peste tot și face fotografii. Eu fac. Fotografia este un medicament , voi continua să ia. Mă face fericit.

Eu nu petrec nici un moment cu oamenii negativi. Eu pot lovi butonul de ștergere cu ușurință. Am șterge negativ pentru a menține pozitiv.

Al șaptelea joc - Oamenii mă va dezamăgi și asta e în regulă. Nu mă pot dezamăgi.

Acceptarea faptului că oamenii mă dezamăgesc este uneori o luptă. La început a fost foarte greunu judece pe alții și modul în care s- au comportat. Am învățat că nu toată lumea se comportă la fel în astfel de circumstanțe stresante. Nu am nici un control asupra modului în care se comportă alții. Eu dețin controlul asupra comportamentului meu. Dacă aș fi mă dezamăgi, că este inacceptabil pentru mine. Dacă alții mă dezamăgesc eu sunt de învățare să accepte comportamentul lor.

Am vrut o PlayBook pentru a naviga prin această încercare de îndată ce am fost diagnosticat. Am continuat spunând mine, am nevoie de niște direcții. De aceea , eu o numesc playbook. Ce piesă pot suna în această zi? Care sunt direcțiile mele pentru a doua zi? M - am gândit, trebuie să existe un expert cu privire la modul de a păstra vie în fiecare zi când eu nu știu dacă va fi ultima mea zi. Am începutscriu în aprilie acest playbook și aici sunt aproape 15 luni mai târziu. În timp ce ceasul continuăticăie, am continua să trăiesc. Sunt expert am fost în căutarea. Continui trăiesc, îmi examinați periodic piesele mele și folosindu - le. Un beneficiu de a scrie în jos propriile mele direcții este realizarea că în timp ce viața mea poate fi schimbat în urmă cu 15 luni, nu am schimbat. Piesele mele sunt aceleași cu cele pe care le - am folosit toată viața mea în toate situațiile. Singura diferență este eu le aplica la situații specifice , ca urmare a avea cancer la creier. Un alt avantaj de a scrie aceste piese afară este schimbul de informații cu celelalte state. Am nevoie de o playbook de ghidare pentru a trai cu cancer la creier și nu a existat nici o PlayBook să fie găsit. Acum există o PlayBook pentru oricine care caută ea. Când l - am împărtășesc, dă un scop pentru această încercare. Dacă cineva poate găsi putere în ea sau chiar un pic de umor pentru a obține prin viață cu cancer, care ar fi fabulos.

Am fost întrebat dacă mă tem de moarte. Nu mă tem de moarte. Este un fapt de viață. Iubesc viața și eu o trăiesc la cele mai bune din capacitatea mea. Am bucura de fiecare moment. M - am bucurat întotdeauna de viață. Nu am o listă găleată.

Când m - am "lovi cu piciorul galeata", nu am nici un regret nici nu ar trebui avuți, s- ar putea Elemente obligatorii sau Elemente esențiale. Nu am mai intalnit pe nimeni care poate spune - mi de la propria lor experienta ceea ce atrage după sine moartea. Am întâlnit mulți care împărtășesc convingerile lor despre moarte. Știu un lucru sigur, am trăit pe deplin și iubit pe deplin. Dacă am nevoie de ea, am un PlayBook de moarte. Eu am scris-o.

 

© 2017 EAndersen


My Review

Would you like to review this Story?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

265 Views
Added on February 18, 2017
Last Updated on February 18, 2017