Den fritt tenkende misogynisten

Den fritt tenkende misogynisten

A Story by COLLYMORE
"

This article is self explanatory

"

 

Av Stanley Collymore

 

Jeg er en dedikert og ufattelig misogynist og har helt ærlig vært stolt fra min tidligste tenåringsår og etterpå konsekvent gjennom hele mitt voksne liv og har derfor ikke minst den minste interesse for eller noen intensjon om å endre eller, langt mindre, aldri forlate hvem eller hva jeg egentlig er; spesielt, som det skjer, når det gjelder denne spesifikke hensyn som jeg refererer til.

 

Så jeg vil fritt innrømme at ved første høring om det var jeg utroligt forvirret over hvorfor min personlige uhøflig og derfor tidligere ukjent for meg og tilsynelatende synes en tilsynelatende aggressiv trengsel av ondskapsfullt trakasserer er egnet til å være irrasjonelt bevisst villende fra Mitt individuelle perspektiv fører meg til en slik samordnet og kollektivt strid om hva, og mest unapologetisk, jeg tydeligvis er; og like så - og heller dårlig informert om deres gruppespråket og obsessivt fokuserte del i forhold til hva de subjektivt sett er likeverdige som mine ufattelige handlinger av beregnede og samfunnsmessig-inimical, manipulert forseelse.

 

Personer som, kategorisk og mest unapologetically av meg, må jeg si, er ganske enkelt enten en samling av superaktive og unaturlig begavede testosteron-drevne, hardkjente Dyke-kvinner - buegavhengige feministiske liberationister foretrekker de å kalle seg selv, men befriet fra hva Jeg er mest nysgjerrig på å vite, siden det er forferdelig karakteristisk for deres forvirrende handlinger og patenterte motstridende påstander, er det veldig vanskelig for rasjonelle personer, enn si erudittige personer som meg uten tvil å virkelig finne ut hva de brenner i helvete, det er at de ' re faktisk clamoring så latterlig om.

 

Andre, i denne spesifikke henseende enn gjennomsiktige deres likemindede konspiratorer, samarbeidspartnere, likeverdige seksuelle avvikere, falsk-chic 21st Century fasjonable og absurd temperamentsmessige predisponerte og pretensiøst limp-wristed Queers. Så selvsikker i lys av alt dette, må jeg derfor kategorisk og uberettiget erkjenne at i det klare fraværet av alle logiske eller noen signifikante meningsfulle samfunnsmessige forandringer av dem for å rette opp deres overtredende og gjennomgripende inkrenkende, unaturlige og ikke-overensstemmende handlinger av seksuell avvikelse fra den felles mannens, kvinnens og barns psyke med hensyn til den markert samordnede pre-eminence som sistnevnte rutinemessig blir utsatt for; Det er ikke en snøfnugg i helvets sjanse, derfor at jeg ville eller burde fornuftig tenke over, mye mindre enn noensinne velger å avstå fra min beregnede og klare holdning til å være en virkelig uavhengig og fritt tenkende, misogynistisk mann.

 

Jeg finner det helt utrolig at enhver virkelig intelligent mann eller kvinne - og jeg fremdeles står overfor det som er blitt i det 21. århundre - en mengde forsettlig proselytisert og oppriktig abonnerer på falske antagelser sammen med den medfølgende og markant assiduously koordinert falsk bevis blir passert rundt, uforandret tror at Gud eller naturen - ta din personlige valg av hvem som er spesifikt for begge disse kjørene i universet, og var direkte ansvarlig for denne evolusjonelle virkeligheten.

 

En beslutning som var bevisst, fast og uforanderlig i en mesterklasseslag av perfekt oppfinnsomhet, resulterte i den klare opprettelsen av bare de to forskjellige, men tilfredsstillende komplementære kjønnene: hanner og kvinner, tydeligvis i forhold til hver levende art som var formelt innlemmet.

 

Og mens noen mennesker, og unikt så blant alle andre levende vesener, tar det på seg selv, vil de enten avsiktlig oppheve seg en falsk rett til å innlemme de grunnleggende lovene i naturen og likevel sammenkjenne den akutt oppfattede, perversely holdt og assiduously jobbet på ideen om at deres tungt investerte i målbevisst avvikende og seksuelle predileksjoner som manipulativt og entusiastisk trampet seg gjennom deres feral sinnssett av seksuelt perverterte og initierte handlinger av den typen de er overbærende pre-okkupert med, er uten tvil den mest seksuelt stimulerende og re- engasjerende fremover for alle de initiativrike bidragsyterne og avantgarde-medlemmene av et hva de anser for å være en ærlig frigjort, men likevel et helhetlig sammenhengende og forfriskende samfunn, selv utvilsomt symbolet på menneskelig modernitet, alt annet de fortolker, er bedrag og fullstendig sløsing med tid.

 

Absolutt uhell, selvfølgelig! Men da er disse obsessive tvangssyndromene, lave livsbehandlingsfreaker så inaktive overfor de generelle moralske og samfunnsmessige interessene til de gjennomsnittlige medlemmene av menneskeheten at når noen som pave Francis tar moralsk problem med deres skjevhetskonsepter om hvordan menneskets samvittelige elementer skal utføre deres individuelle og personlige liv, resten av verden, og ikke bare det sane elementet, bør seriøst og intelligent lytte til ham.

 

Men personlig vil jeg oppriktig anbefale at du går enda lenger enn det, og både robust og sannferdig utfordrer eskaleringen av disse officious og offensiv nerdene på hver front. Og, i all alvor, trenger du ikke å være en fritt tenkende misogynist til å gå i gang eller oppnå noe av dette.

© 2019 COLLYMORE


My Review

Would you like to review this Story?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

56 Views
Added on February 2, 2019
Last Updated on February 2, 2019
Tags: biogotry, stupidity, manipulation

Author

COLLYMORE
COLLYMORE

Cambridge, Cambridgeshire, United Kingdom



About
Academic, Journalist, Writer. I'm a highly intelligent, articulate and well-educated human being with an intuitive but enterprising sense of responsibility and a strong moral compass that instincti.. more..

Writing