Den fria tänkande misogynisten

Den fria tänkande misogynisten

A Story by COLLYMORE
"

Self-explanatory

"

 

Av Stanley Collymore

 

Jag är en dedikerad och obestämd misogynist och har helt uppriktigt varit stolt av min första ålder och sedan konsekvent genom mitt vuxna liv och har därför inte minst det minsta intresse för eller någon avsikt att förändra eller, långt mindre så, någonsin överge vem eller vad jag egentligen är; I synnerhet, som det händer, när det gäller detta specifika hänseende jag hänvisar till.

 

Så jag ska medge att vid första hörseln om det var jag oerhört förvånad över varför min personligt oöverträffade och därför tidigare okänd för mig och uppenbarligen en till synes aggressiv trängsel av onda motståndare ser lämpligt att vara irrationellt bestämt vill, från mitt individuella perspektiv, föranleder mig en sådan samordnad och kollektivt konstruerad strid över vad, och mest unapologically, jag klart är; och lika så - och ganska dåligt informerade om deras gruppspråkiga och obsessivt fokuserade del i förhållande till vad de subjektivt likställer som min otillräckliga handlingar av beräknade och samhällsinvesterade, manipulerade felaktigheter.

 

Personer som, kategoriskt och mest unapologetiskt, jag måste säga, är helt enkelt antingen en kollektiv av superaktiva och onaturligt begåvade testosteron-drivna, hardkorea Dyke-kvinnor - arch-devoted feministiska liberationister föredrar de att kalla sig själva men befria från vad Jag är mest nyfiken på att veta, eftersom det är förfärligt karaktäristiskt av deras förvirrande handlingar och patenterade motsägelsefulla påståenden, det är väldigt svårt för rationella individer, än mindre eruditiska personer som jag utan tvekan verkligen ser till vad de blåser i helvete är att de " re faktiskt clamoring så löjligt om.

 

Andra, i detta specifika hänseende, än transparenta deras likasinnade konspiratorer, samarbetspartners, lika ingroppade sexuella avvikare, falsk-chic 21st Century fashionabla och absurdt tempererat predisposed och pretentiösa limp-wristed Queers. Så självförsiktigt med tanke på allt detta måste jag därför kategoriskt och omedvetet erkänna att i den klara frånvaron av alla logiska eller väsentliga meningsfulla samhällsförändringar genom att de åtgärdar deras oseriösa och ojämnligt inkräkta, onaturliga och olikformiga handlingar av Sexuell avvikelse från den gemensamma mannen, kvinnans och barnets psyke vad gäller den markant samordnade förutseende som de senare rutinmässigt utsätts för. Det finns inte ett snöflinga i Helvets chans, att jag skulle eller borde förnuftigt överväga, mycket mindre än någonsin välja att avstå från min beräknade och tydliga inställning att vara en verkligt självständig och fritt tänkande, misogynistisk man.

 

Jag tycker att det är helt otroligt att någon genuint intelligent man eller kvinna - och jag fortfarande står inför det som har blivit på 2100-talet - en mängd försiktigt proselytiserat och uppriktigt abonnerat på falska antaganden tillsammans med det medföljande och markant medvetna samordnade falska beviset att gå över, tror oföränderligt att Gud eller naturen - ta din personliga väljare av vem som specifikt för någon av dessa två driver universum och var direkt ansvarig för denna evolutionära verklighet.

 

Ett beslut som medvetet, bestämt och oföränderligt var i en mästerskapslösning av perfekt uppfinningsrikedom, resulterade i den tydliga skapandet av bara de två olika men tillfredsställande komplementära könen: män och kvinnor, tydligt förhållande till alla levande arter som var begreppsmässigt införlivas.

 

Och medan vissa människor, och unikt bland alla andra levande varelser, tar det på sig att avsiktligt upphäva för sig en bedräglig rätt att uppmana de grundläggande lagarna i naturen och likaså bekämpa den akut upplevda, perversely hölls och ivrigt arbetade med att deras starkt investerade i målmedvetet avvikande och sexuella predilektioner som manipulerat och entusiastiskt trampades genom deras vildtänkande uppsättning sexuellt förvrängda och initierade handlingar av det slag som de oavhängigt är upptagna med, är utan tvekan den mest sexuellt stimulerande och re- engagera sig framåt för alla de företagande bidragsgivarna och avantgardemedlemmarna till ett vad de anser vara ett ärligt befriat men ändå ett helt sammanhängande och uppfriskande samhälle, själv utan tvivel inneboende för den mänskliga moderniteten, allt annat de tolkar är bedrägeri och ett fullständigt slöseri med tid.

 

Absolut olycka, förstås! Men då är dessa obsessiva tvångssyndrom, lowlife-manipulerande freaker så inaktuella för de allmänna moraliska och samhälleliga intressena hos de genomsnittliga medlemmarna av mänskligheten, att när någon som påven Francis tar moralisk fråga med sina skevda begrepp om hur mänskliga sammansättningsdelar ska leda deras individuella och personliga liv, resten av världen, och inte bara dess rena element bör lyssna på honom på allvar och intelligent sätt.

 

Men personligen ska jag uppriktigt rekommendera att du går ännu längre än det och både robust och sanningsenligt utmanar upptrappningen av dessa officiella och offensiva nördar på varje front. Och i all allvar behöver du faktiskt inte vara en fritt tänkande misogynist för att påbörja eller uppnå något av detta.

© 2019 COLLYMORE


My Review

Would you like to review this Story?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

78 Views
Added on February 2, 2019
Last Updated on February 2, 2019
Tags: biogotry, stupidity, manipulation

Author

COLLYMORE
COLLYMORE

Cambridge, Cambridgeshire, United Kingdom



About
Academic, Journalist, Writer. I'm a highly intelligent, articulate and well-educated human being with an intuitive but enterprising sense of responsibility and a strong moral compass that instincti.. more..

Writing