Det er ingen større lure enn en villig dupet!

Det er ingen større lure enn en villig dupet!

A Poem by COLLYMORE
"

Self-explanatory

"

 

Av Stanley Collymore

 

Det er erindring søndag og obligatorisk Det

forventes at jeg offentlig vil vise at jeg inderlig

bryr seg, om følelsen er ekte eller ikke fra

min side og selv om jeg ikke gjør det

vet faktisk noe om og, dessuten ta

vare på enda mindre av hva

disse internecine kriger,

deltok i lenge før jeg

var til og med født, var alt om og

hva det er som jeg forventet

til enten selvrettferdige

eller ellers veldig

penitently husk

I direkte forhold til

en eller annen

to av dem.

 

Eller som en overlagt, mørk og ærbødig

handling til instinktivt ære navnene

og også minnene til de mange millioner

som var unødvendig og drept på en

måte eller annet omkom som et

direkte resultat av det ganske

undertrykkende tiltak av

hevngjerrig og blodig

handlinger av fryktelige

politisk militans

sammensatt

av sjofel

kinikery.

 

Eller kan muligens visualisere langt mindre så

sammenhengende forstå det med vilje og

motbydelig orkestrert finesse, i navnet

til skammar patriotisme det begge

idiotisk og sendte på en måte

så mange av disse frenetiske krigs-

entusiaster, men som hjemme

var konsekvent ignorert og

foraktet av disse samme

utbytterne �" sammensatte

av påkostet, kraftig,

innflytelsesrik og

privilegerte

eliter �"

 

som bare arbeiderklasse plebeiere,

til deres forutsigbare dødsfall.

Og hvordan rett og slett

ekkelt da å observere

det på samme måte

dypt sittende hykleri fra vei

tilbake da frem- deles

i live, sparker og

gleder seg pro-

pagandised over det hele

Storbritannia og også

Nord av Irland, i

dette det 21.

århundre!

 

© Stanley V. Collymore

11. november 2019.

 

 

Forfattere Merknader:

Høyden på en pervers og skamløs ironi var leggingen av en minnekrans ved cenotafen i London av den ikke-utvalgte, USA-fødte og antipatikus nysgjerrig nok overfor innvandrere til Storbritannia til tross for hans egen ubestridelige status som en, tyrkisk aner Boris Keymal, alias familienavn skifte av Johnson, og den sittende statsministeren i Storbritannia.

 

Ironi som tydelig slipper unna overskuddet av Storbritannias intellektuelt utfordrede plebeiere, deres frastøtende manipulatorer og samtidig de ondskapsfulle støttespillerne og velkledde økonomiske støttespillere til nevnte Boris Keymal-Johnson. Hans tyrkiske bestefar - hans daglige John Bolton-figur - overtalte aktivt og inderlig den daværende sultanen fra det osmanske riket, som han var hovedrådgiver for, til militært å delta i Tyskland i første verdenskrig og få det osmanske riket til å erklære krig ensidig mot Storbritannia , som det gjorde.

 

Imidlertid, med det keiserlige Tyskland forsvarlig beseiret i første verdenskrig, samt i tillegg og ignoriserende ydmyket av Versailles-traktaten og den osmanniske, i kjølvannet av det nederlaget som det på samme måte ble utsatt for, uforsvarlig avskåret av Storbritannia og Frankrike, Boris 'tyrkiske bestefar grøsset sin tyrkiske kone, fikk praktisk talt en engelsk, og tydeligvis fremdeles bestikket en velstående mann de britiske myndighetene - hjemme- og utenrikskontorene - for å gi ham britisk statsborgerskap, noe disse skruppelløse og korrupte spivene lett gjorde.

 

Men hva gjør deres samtidige og tilsvarende britiske lavliv av massemordere, krigsforbrytere og fullstendig selvbetjenende varmepolitiker og deres ellers beslektede og påståtte "eliter" vedvarende underveis, og som aldri har båret en britisk militæruniform i deres patetiske og falske patriotiske liv, og ville aldri under noen omstendighet bry seg om noe av dette så lenge disse varme og rasemotiverte forbrytelsene fortsetter å smøre sine foraktelige og grundig blodfargede håndflater?

 

Når det gjelder dronningen hennes omhyggelig og overraskende bekvemt fanget og rapportert om taus tåre for de angivelig "falne" i forhold til verdenskrig 1 og II, var verken hun eller noen andre tilstedeværende for den saks skyld til stede da denne første store og katastrofale europeiske internecine-krig, voldsomt og falskt merket som første verdenskrig, ble til slutt slutt. Videre, da den europeiske internecine-krigen, begynte Mark II i 1939, var daværende prinsesse Elizabeth 13 år gammel og fullstendig klar over hva som foregikk. Og da hun selv ble monark 4. februar 1952, ville hun ha vært helt fortrolig med og også årlig deltatt på disse flere gjenreisningsfunksjonene da og også kontinuerlig i løpet av hennes 67 år gamle regjering som Storbritannias lengste tjenestemonark; som hun fremdeles er.

 

Og dessuten var den eneste kjente nærstående til henne som mistet livet i 2. verdenskrig, hennes onkel den daværende hertugen av Kent i 1942, og dette var ikke i kamp, men skjedde som et resultat av en RAF-flykollisjon ulykke. I mellomtiden hennes elskede onkel Bertie: den avskedige Edward VIII, hvis fjerning fra det britiske monarkiet gjorde det mulig for hennes egen far å tiltrede tronen som George VI og etter hans død i 1952 for at hun skulle bli dronning Elizabeth II, som hun fortsatt er, og følgelig Storbritannias lengste kontinuerlig tjenende monark, var en engasjert nazist, var Bertie, samt en nær og personlig kompis av Adolf Hitler.

 

Dessuten er hvor mye man kan være forpliktet til en sak eller bli ødelagt av tapet av noe eller døden til noen som er viktig for dem tid, en stor healer, og både smerten og sorgen som vanligvis er assosiert med det tapet, til slutt sprer seg over tid selv om disse dyrebare personer og minnene som er knyttet til dem blir vanligvis aldri glemt. Men ingen rasjonell person kan forvente at noen komposittperson - dronning eller ikke - offentlig tuter vannverket over enhver begivenhet, og absolutt ikke over to som andre verdenskrig, og med tanke på hvor lenge disse to om enn katastrofale hendelsene har vært over og tydeligvis ferdig med; og spesielt av noen som er over 93 år gammel og personlig har sett eller ellers vært fullstendig klar over flere av verdens største tragedier i dette livet enn resten av oss.

 

Og ber instinktivt spørsmålet om hvor mye, om noe av denne offentlige visningen av dronningen, stille dispensert eller ikke, hadde noe å gjøre med det uheldige og som alltid tilfellet den overklasses britiske manipulerte “falne”. Og bare en total idiot vil anta at en slik kynisk fremdrift som observeres på Remembrance Sunday, og deretter omhyggelig båret av de britiske mainstream media, kan eller bare kan være et verk for bare de fattige, de foraktede, ulempene, den intelligente arbeiderklassen og de som anses som de rasemessige underordnede medlemmene av menneskeslekten. Disse sistnevnte personene har ingenting å tape, så hvorfor være kyniske med noe?

 

Derfor vil jeg fast, utvetydig og unapologetisk spikre denne farsen rett på hodet og kategorisk si at fra mitt personlige og kresne perspektiv var dette et samstemt og ikke så subtilt godkjenningsknopp fra dronningen til Brexit-kontingenten. Fundamentalt er mer enn de fleste andre HM dronningen fullstendig bevisst den forankrede, konsekvent fôrede og den manipulerende brukes til selvtjenende og vanligvis politiske formål, asinin fremmedfrykt og meningsløst hat mot mange lavlivselementer i alle klasser i Storbritannia mot tyskere, trompet mot den like latterlige og dumme forestillingen om at Storbritannia og dets hvite kith og slægtninge i Australia, New Zealand og Canada på egenhånd, og ganske forhåndsfullt med litt støtte fra USA, trodde grundig Tyskland i begge disse europeiske internasjonale krigene som du selv rettferdig refererer til som verdenskrig 1 og 2. Hvor absolutt og frastøtende krass! Men det er en annen historie for en annen gang.

 

Og selv om det kan tenkes at HM dronningen ikke nødvendigvis deler disse vemmelige britiske følelser, og hvordan kunne hun huske på sine egne tyske røtter og de til mannen hennes prins Philip - dessuten var hennes direkte stamfar George I av England valg av Hannover og veldig mye tysk, og hver og en av de tyske kongefamiliene deler en biologisk avstamning med henne - det er ingen måte at dronningen noensinne kommer til å offentlig komme ut og fordømme disse avskyelige, dårlig informerte og helt nedslåtte britiske lavlivsstemninger. Men utvilsomt glad, ettersom hun tydeligvis er av sine tyske røtter og kongelige arv, vet dronningen godt at disse kongelige slektningene til henne, selv om de fremdeles har titler og rikdom i Tyskland, likevel på grunn av fremveksten, og spesielt i verdens kjølvann Krig I og II, om opprettelsen av en etablert og dynamisk kontinuerlig støtte for det som virkelig er et demokratisk politisk og kulturelt system i Tyskland, er det ingen sannsynlig måte at fortidens og keiserlige tyske kongefamilier, forskjellig fra deres britiske kith og kinesiske kolleger som de gjør det fremdeles, vil noen gang i sannsynlig fremtid realisere Tyskland igjen.

 

Og uansett hva hun er eller faktisk kan anses å være når det gjelder den britiske kongefamilien, er dronningen veldig en engasjert tilhenger av den britiske institusjonen. Og menneskelig som hun selvsagt er, selv om det er de som idiotisk antar at hun er overmenneskelig og ikke kan gjøre noe galt, jeg [personlig ikke klandrer henne for å søke å bevare det hun anser som kjært for henne. Og Brexit er en klar sak for dette! Og hvilken bedre måte å realisere målet hennes og ikke visstnok har Storbritannia falt i denne EU skal angivelig overtrykke imbroglio enn å kunstig gi disse britiske fremmedfrykt, rasistiske og villfarne intellektuelt utfordrede og dumme ned nørder, når hun også er bekymret for Storbritannias fremtid. Jobb håndverkt gjort, og med mainstream-media klare og tilgjengelige for å fange og forevige Hennes Majestets stille tåre for de "falne". Hyggelig en Elizabeth!

 

Og hva med Boris Keymal-Johnson og hans latterlige mannskap av selvtjenende massemordere, krigsforbrytere, gjerningspersoner av forbrytelser mot menneskeheten, plottere mot demokratisk valgte regjeringer globalt som de ikke liker fordi lederne for disse regjeringene resolutt nekter å noensinne bøye seg sykofantisk kne til dem eller selge ut de autentiske interessene og naturressursene til folket til disse ekstremt frastøtende teppebaggerne. De samme avskyelige teppebaggerne som på såkalt Remembrance Sunday mens de hovmodig, selvviktig og temmelig hyklersk, selvrettferdige la sine blodspente kranser ved foten av Cenotafen samtidig, studerende, iøynefallende og uforstående til å ignorere de over en million Det indiske underkontinentets væpnede styrker, hundretusener av svarte afrikanske og afro-karibiske tjenestemenn samt det betydelige antallet svartamerikanske tjenestemenn, når de forlater cenotafen, går direkte til cocktailfester og ser på ondskapsfulle historier om Jeremy Corbyn har ikke ballene til å trykke Storbritannias atomknapp, og bør derfor ikke være statsminister.

 

Det er den syke ekvivalenten av å delta på en begravelsestjeneste til et offer som ble voldtatt voldtatt og myrdet og etter begravelsen til en slap-up-fest der det er en mengde samtalepiker og kaller gutter for de homofile. Er ikke hele hensikten med minnesøndag å ikke bare huske de som døde og kjempet for det de hjerte hjerteløst til å tro at de kjempet for, men også å bestemme at de som overlevde krigene så vel som påfølgende generasjoner ikke idiotisk gikk ned de samme stiene igjen? Likevel vil disse narsissistiske og Brexit-klovnene og deres velhælte manipulatorer og MSM-ingeniører av hat og til tross for at Storbritannia skal engasjere seg i enda flere kriger og det kjernefysiske mot det.

 

For hvem vil Storbritannia dirigere Trident på? Forhåpentligvis er det andre NATO-medlemmer? Absolutt ikke! Hos Russland? Ikke med mindre den vil til gjengjeld bli fullstendig utslettet. I Kina? Samme situasjon som Kina har en befolkning på over en milliard mennesker sammenlignet med Storbritannias 65 millioner. I Nord-Korea? Jeg tror ikke ettersom gjengjeldende svar ville være det samme. Så hvem da? En spesifikt ikke-kjernefysisk stat? Overraskende hva en feig handling i en slik sak fra disse falske britiske patriotene som selv aldri verver seg i den britiske væpnede styrken og alltid vil forsvare Storbritannia til den siste dråpen av en annens blod, men aldri deres egen eller den fra deres familie medlemmer eller venner.

 

Og som min tyske venninne bemerket med forsiktighet, da Boris Keymal-Johnson la kransen på London Cenotaph på minnesøndag, hvem husket han egentlig da? Det britiske og påfallende uforglemmelige riket “falt” eller den tyrkiske og tyske døde fra første verdenskrig og de liknende nazistene til hans eiker som døde i andre verdenskrig.

 

Jeg sa tidligere at over en million medlemmer av det væpnede styrken av det indiske subkontinent kjempet for Storbritannia i andre verdenskrig, eksklusivt selvfølgelig de i den indiske befolkningen som var sterke nazistiske tilhengere av det politiske partiet BJP og veldig motvillige mot Storbritannia. Nå har vi dette samme og veldig latterlige BJP-partiet som utgjør regjeringen i India som instruerer medlemmene i Storbritannia om å overtale alle indiske utvinningsmennesker som bor i Storbritannia til å stemme på Boris Keymal-Johnson og hans frastøtende Tories kommer den 12. desember 2019 Stortingsvalget.

 

For et grundig sykt land Storbritannia faktisk er!

© 2019 COLLYMORE


My Review

Would you like to review this Poem?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

9 Views
Added on November 14, 2019
Last Updated on November 14, 2019
Tags: Politics

Author

COLLYMORE
COLLYMORE

Cambridge, Cambridgeshire, United Kingdom



About
Academic, Journalist, Writer. I'm a highly intelligent, articulate and well-educated human being with an intuitive but enterprising sense of responsibility and a strong moral compass that instincti.. more..

Writing