Evaluering av incest

Evaluering av incest

A Story by COLLYMORE
"

Self-explanatory

"

 

Av Stanley Collymore

 

Incest, tilsynelatende og alarmerende, er fremdeles ganske ofte kondonert og, i all virkelighet, i utgangspunktet sett av utpreget hardkjerneelementer innen mange merkbart umoderne, både i holdning og tenkning, dagens kongefamilier, deres like likte og tilsynelatende absurd imitering globale aristokratier og privilegerte eliter, så vel som de som er av mindre sosial rangering, men likevel påfallende med tvangsmessige sosiale klatretendenser kombinert med dypt inngrodde og fatuøst, kulturelt forklarte incestuøse tilbøyeligheter av alltid asiatiske og mest overveiende indiske subkontinentale opprinnelsessamfunn ; å gi opphav til prosessen til det objektivt mynte og avgjørende sprøet av andre, ikke så tilbøyelige til at incest for slike personer uten tvil blir ansett som dets tilhengeres beste alternativ.

 

Selv om de tilsynelatende er av dem som entusiastisk unner seg og også ganske lidenskapelig foreviger denne motbydelig odious fordervelsen, er den utvilsomt sett og iherdig verdsatt som et dyrebart pokal som samfunnsmessig så vel som økonomisk de må for enhver pris beholde i familien!

 

Interessant er det ikke bare Meerkats hvis imponerende og kategorisk bekreftede intelligens er åpenbart selvinnlysende for alle som har øyne å se, og som dessuten objektivt vil gjøre det, men tilsvarende mange andre dyrearter som det overveldende flertallet av mennesker arrogant klassifiserer som og heller betegnende også å referere til som bare "ville dyr" som til tross for alt dette uberettigede og nedlatende uforstyrrelse som er utjevnet mot dem av mennesker, ikke desto mindre intelligent har bearbeidet de mange farene som ligger i dem ved incestuøs innavl og derfor har bestemt uttalt og dyktig iverksatte skarpe tiltak for å forhindre og utrydde enhver slik opptreden som sannsynligvis vil gjøre hodet bak i sine respektive rekker.

 

Likevel Homo sapiens som vedvarende og nedlatende anser seg for å være innbegrepet av enhver levende ting på Planeten Jorden, like innenfor deres rekker, har omfattende antall av sitt eget slag globalt hengende seg til denne frastøtende fordervelse, og anser dessuten til at incest er en handling av enestående og oppnådd overlegenhet fra deres side. Hvilket ber det åpenbare relevante spørsmålet: Hvor mer pervers i naturen kan slike uhemmete moroner få, undrer jeg?

 

Og når den japanske prinsessen Ayaka er tvungent til å overgi sine kongelige titler fordi hun virkelig forelsket seg i og valgte å gifte seg med en antatt “vanlige” - tolker det for å bety et familiemedlem og kongelig medlem - hva i helvete gikk gjennom de syke sinnene av de som tok den vilkårlige og tankeløse avgjørelsen? For det stiller da for ethvert intelligent sinn det åpenbare spørsmålet, hva skal prinsesse Ayaka ha gjort? Pliktfullt og i samsvar med de perverse kravene fra disse frastøtende japanske pratene som plasserte henne i denne kritikkverdige posisjonen, gir opp ekte kjærlighet og ble en 21. århundre Lucrezia Borgia? Så at hun kunne beholde titler som realistisk for intelligente mennesker i dette århundret, betyr bugger alle, bortsett fra i det syke tankesettet til de som lever i en egen fantasiverden?

 

Og hvor mange av dere der ute som jevnlig bøyer og skraper i den dypt inngrodde og konstant manipulerte sykofansen med hensyn til alle elementer i den britiske kongefamilien, om noen av dem faktisk fortjener noe av denne fawning, gjør faktisk vet at det bare var som en direkte konsekvens av forsvarlige og ugjendrivelige medisinske bevis og råd som ble gitt og åpenbart fulgt av de kontrollerende elementene i den britiske kongefamilien og dens rådgivere for bare noen generasjoner siden - faktisk fra tidlig til midten av det 20. århundre - innavl innenfor sine rekker hadde ført til at familien ble pepret med den alvorlige og katastrofalt truende sykdommen kjent som hemofili. Og som, hvis ikke fornuftig, praktisk og kategorisk taklet kan gjøre det kongelige "firmaet" overflødig som en konsekvens av selve handlingene den vant å hengi seg til.

 

Og alltid opptatt av å sette "firmaet" først de herskende elementene i den britiske kongefamilien oppmerksom på det medisinske råd, og for aller første gang så den britiske offentligheten i tillegg til resten av verden en holdningsendring, avdøde prinsesse Margaret tilførte nytt blod i denne moribund og i utgangspunktet stillestående blodbasseng da hun offisielt fikk gifte seg med vanlige, Tony Armstrong Jones. Utløser en familiær situasjon som fortsetter til denne dag og som jeg skriver.

 

Og du må overlate det til disse menneskene, for hva annet de måtte være, de er unektelig fullendte overlevende.

 

Men før alt dette noen gang skjedde dronning Victoria, som var en tøff forkjemper når det gjaldt å holde det i familien, sørget personlig for at praktisk talt alle hennes store avkom og nære familiemedlemmer var gift med hverandre, og selv om familie spenninger og sjalusier resulterte i internecine kriger mellom Storbritannia og resten av Europa, spesielt Tyskland, Victoria fortsatte likevel med sin nådeløse politikk om å holde blodlinjen i familien, så å si. Og ikke for ingenting ble den såkalte første verdenskrig caustisk omtalt som: "En familie i krig!" Og til i dag er den britiske kongefamilien fremdeles biologisk relatert til alle andre europeiske kongelige. Og med tanke på denne artikkelen som jeg skriver, gjør du hva du vil av den.

 

Også her hjemme i Storbritannia blir betydelige pengebeløp brukt i all hemmelighet på de faktiske resultatene av incestuøs aktivitet som er mer vanlig i Storbritannia enn det som er slipp på, eller som mange av de dumme og intellektuelt utfordrede som ikke kan tenke selv har noen kunnskap om, siden kreftene som er og som vaner å manipulere dem ikke kommer til å røpe denne typen informasjon til dem. Men jeg vil råde de av dere som til og med har den minste modusen av sunn fornuft å gå og gjøre egen research. For slike som Sajid Javid som som kansler for skatten nominelt holder nasjonens pungestrenger og som ufornuftig vil love deg alle slags ting han enten ikke kan eller ikke vil levere, vil absolutt ikke fortelle deg at den asiatiske og Det indiske subkontinentale samfunnet, som han er en integrert del av, er uforholdsmessig når det gjelder deres faktiske Storbritannia-tall, noen av de mest økonomisk belastende mottakerne av penger som er dolet ut av Storbritannia for de forferdelige konsekvensene som følger av deres pågående incestaktiviteter i Storbritannia.

 

Men de er ikke de eneste. Stadig flere hvite kaukasiere er i samme båt.

© 2019 COLLYMORE


My Review

Would you like to review this Story?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

11 Views
Added on November 26, 2019
Last Updated on November 26, 2019
Tags: Politics

Author

COLLYMORE
COLLYMORE

Cambridge, Cambridgeshire, United Kingdom



About
Academic, Journalist, Writer. I'm a highly intelligent, articulate and well-educated human being with an intuitive but enterprising sense of responsibility and a strong moral compass that instincti.. more..

Writing