Fidye Virüsü Nedir? Ne Yapar?

Fidye Virüsü Nedir? Ne Yapar?

A Story by Fragmanbizle
"

Fidye virüsü temelde kötü amaçlı bir yazılım olarak karşımıza çıkar. Fidye virüsü hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz?

"
Fidye virüsü, şantaj yazılımı olarak da bilinir. Bulaştığı sistemlerde dosyalara ulaşmayı engeller ve işlemleri durdurur. Bu virüs kötü amaçlı kişiye şantaj yapma olanağı sağlar. Bu sebeple fidye virüsü ile ilgili özellikle şirket bilgisayarlarınızda önlem almanız gerekir.

Bir çok virüs koruma programı içerisinde fidye virüsüne karşı önlemler, koruma duvarları barındırır. Sizin için en ideal virüs koruma programını seçmeli ve bilgisayarınıza kurmanız fidye virüsüne karşı alacağınız en iyi önlemlerden biridir.




Fidye Virüsü Önlemleri Hakkında Bilgi

Dosyalara erişimi engelleyip fidye isteyen bu kötü amaçlı virüs için kullanabileceğiniz koruma programları başında bu virüse özel koruma sistemi geliştiren Bitdefender gelmektedir. Fidye virüsü hakkında daha fazla bilgi edinebileceğiniz ve burada Bitdefender ürünü hakkında aklınızdaki soruları giderecek yanıtlar bulabileceğiniz https://bitdefender.com.tr/fidye-virusu-ransomware-nedir-nasil-kaldirilir/ blog içeriğini inceleyebilirsiniz.

Fidye virüsü ile ilgili her zaman için önlem almalı ve dikkatli davranmalısınız.

© 2021 Fragmanbizle


Author's Note

Fragmanbizle
Fidye Virüsü Nedir? Şantaj Yazılımı Hakkında Bilgi

My Review

Would you like to review this Story?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

57 Views
Added on November 4, 2021
Last Updated on November 4, 2021
Tags: fidye virusu

Author

Fragmanbizle
Fragmanbizle

Izmir, Karsiyaka, Turkey



About
Fragmanbizle ile bölüm fragmanı izle more..

Writing