Investeren In Japan de economische heropleving met ETFs

Investeren In Japan de economische heropleving met ETFs

A Story by Madeline Souver
"

The Koyal Group Reviews (Sept. 14, 2013) - Geholpen door een reeks economische stimulans maatregelen ingevoerd door premier Shinzo Abe na de verkiezingen van December 2012.

"

The Koyal Group Reviews (Sept. 14, 2013) - Geholpen door een reeks economische stimulans maatregelen ingevoerd door premier Shinzo Abe na de verkiezingen van December 2012, komt Japan eindelijk uit de tientallen jaren durende malaise. Onder de maatregelen �" collectief genaamd 'Abenomics' �" zijn een aantal gemakkelijk geld beleid ter bevordering van consumenten- en zakelijke uitgaven, investeringen in betere infrastructuur en de devaluatie van de yen op de brandstof uitvoer.


Het beleid lijkt te werken, althans op de korte termijn. De Nikkei 225-Index is tot 64% in het afgelopen jaar, en de economie van Japan groeide door een jaarbasis van bijna 4% in het eerste kwartaal, na contracteren in 2012. Met de heer Abe de regerende partij ontvangen een sterke stempel van goedkeuring in de meest recente parlementaire verkiezingen, zijn dergelijke stimuleringsmaatregelen waarschijnlijk blijven in plaats voor de nabije toekomst.


LEES VOLLEDIGE ARTIKEL OP WATTPAD.COM

© 2013 Madeline Souver


My Review

Would you like to review this Story?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

133 Views
Added on September 14, 2013
Last Updated on September 14, 2013
Tags: the koyal group reviews, japan, economy, etf, finance