The CVS Group Arizona: Kampene Eldste Ekonomisk Svindel

The CVS Group Arizona: Kampene Eldste Ekonomisk Svindel

A Story by stephgeorge7
"

Global Wealth Management Merrill Lynch Financial Advisory

"

Finansielle eldre overgrep ikke noe nytt. Men når det oppstår fra en finansiell profesjonell, det kan være spesielt urovekkende.

 

I en senere sak, ble Chico megler, tidligere tilknyttet Wells Fargo rådgivere, anklaget for å stjele nesten $89,000 fra sin klient, en eldre kvinne.

 

Megleren, Jeffrey C. McClure, ble permanent utestengt fra å selge verdipapirer, basert på beskyldninger om skrive 36 sjekker på kvinnens konto-uten hennes viten eller samtykke-mellom desember 2012 og August 2014.

 

Ifølge Financial Industry Regulatory Authority, utstedt sin håndhevelse 22 desember, hadde McClure tilgang til kundens sjekkhefte til å betale sine regninger. I stedet, han er anklaget for deponering kontrollene til sine egne kontoer og bruke penger på personlige utgifter.

 

«Bevæpnet med et sjekkhefte, han kunne skrive til sin fordel,"som angivelig totalt $88.500, sa Susan Axelrod, FINRA konserndirektør for regulatoriske operasjoner, basert i Washington, DC"som er typen person som vi ønsker å få ut av virksomheten."

 

McClure var permanent utestengt fra å selge verdipapirer. I samtykke til sanksjon, verken han innrømmet eller nektet belastninger, ifølge FINRA. Kall til kontoret til Mcclures advokat i Chico ble ikke returnert.

 

Finansielle misbruk av eldre tar en stor økonomisk toll. Årlig tap for ofrene er anslått til minst $2,9 milliarder, ifølge The MetLife studie av eldre finansielle misbruk i 2011.

 

For å dempe slike overgrep er utbredt. I fjor, gjenåpnet Sacramento fylkets voksen Protective Services office en ekonomisk svindel enhet, bemannet med fem etterforskere, følgende økt rapporter om eldre ekonomisk svindel.

 

I November fant en analyse av Wall Street Journal at landets største "hot spots" for megleren malfeasance var i California og Florida, hovedsakelig i områder med eldre med høyere enn gjennomsnittet inntekter. Av landets topp 16, større Sacramento området rangert nr. 10, foran San Diego, Orange County og San Fernando Valley.

 

"Det er en konsentrasjon i de områdene av noen mengde rikdom og pensjonister, som kan føre mer investering fagfolk til disse områdene- og dermed kan ha en høyere prosentandel av strid oppførsel som et resultat," sa Axelrod i en e-post. Hun sa FINRA har kontorer i Los Angeles og Boca Raton, Florida, som er fokusert på å se på høyere risiko individer i begge land.

 

FINRA, som har blitt anklaget av kritikere av ikke å være tøff nok, har vært sprengning ned på problemet meglere landsomfattende. I 2013 satt det opp et program å "høyrisiko" meglere basert på tips, uregelmessig transaksjoner og andre røde flagget atferd. I fjor, kastet basert på undersøkelser på avdelingskontorer landsomfattende, det 100 av disse høyrisiko meglere, noen i løpet av åtte dager. I November hadde FINRA sperret totalt 447 meglere i 2014.

 

De siste fem årene, FINRA sa, det har sparket ut av gjennomsnittlig 357 meglere årlig.

 

"Det er en svært liten prosentandel av høy risiko meglere," sa Axelrod. "De er en liten gruppe, men påstandene er så alvorlig, må de flyttes ut av business," sa Axelrod. "Vi har til å flytte raskt og raskt å forby dem (fra industrien)."

 

Med mer enn 629,500 personer registrert for å selge verdipapirer, er dårlige skuespillere virkelig en minoritet, FINRA sier.

 

"Det er en masse investering fagfolk som er fokusert på å gjøre en god jobb for kundene og som handler med integritet og ærlighet," bemerket Axelrod.

 

Likevel sier eksperter problemet med eldre finansielle misbruk er sannsynligvis vesentlig underrapportert.

 

Mange seniorer kan være motvillige til å rapportere økonomiske svindel, sier Eleanor Blayney, forbrukeren talsmann for sertifisert Financial Planner styret, som overvåker landets CFP industrien. Mange seniorer er flau over å bli lurt, kanskje ikke ønsker å innrømme de ikke er på finansielle forhold eller finner det uforståelig eller skremmende at en slekt medlem eller noen de er nær vil svindle dem, sa hun i en e-post.

 

"Best ett stykke av råd jeg ville gi eldre: identifisere en venn, et familiemedlem eller profesjonell å være deres talsmann og øyne og ører når de er engasjerende i en stor finansiell transaksjon eller beslutning," sa Blayney, som skrev CFP styrets finansielle selvforsvar Guide for eldre. "Ikke prøv å gjøre disse beslutningene selv, selv om du er sikker på at du er kompetente til å gjøre dette."

 

Blayney sa det er samme fremgangsmåte som når du står overfor en store medisinske prosedyrer og ta noen med deg til legen å diskutere alternativer. «Vedkommende kan lytte objektivt og høre ting som du kan gå glipp av eller ikke helt forstår, gitt ditt personlige og følelsesmessig engasjement i det som blir diskutert,» sa hun. "Alle, spesielt eldre, må en økonomisk talsmann like mye som en medisinsk talsmann."

 

 

ELDSTE EKONOMISK SVINDEL: HVORDAN UNNGÅ DET

 

Hva det er: utnytter finansielle eldre, som gjennom salg av upassende investeringer og livrenter, telemarketing forbruker svindel, forfalskning signaturer på finansregnskapet, etc. Det kan oppstå fra omsorgspersoner, familiemedlemmer, bedragere eller selv tilsynelatende pålitelige finansielle fagfolk.

 

Advarsel tegn: ukjent signaturer på sjekker; uvanlig uttak fra sjekke/sparekontoer; forvirret eller forvirrede oppførsel av senior og/eller utseendet til en ny "venn" som får tilgang til senior økonomi; regninger går ubetalte; uventede utgifter på turer, gaver eller andre innkjøp, etc.

 

Hvor å få hjelp:

 

FINRA: En uavhengig vaktbikkje for verdipapirer industrien, Financial Industry Regulatory Authority undersøker og disipliner meglere anklaget klanderverdig atferd. Vil søke etter en megler disiplinære historie, verktøyet FINRA'S BrokerCheck på: brokercheck.finra.org du kan skrive inn en enkeltperson eller et firmanavn. Eller ringe (800) 289-9999.

 

StopFraud.gov: Den føderale regjeringens gå-å sted for informasjon om eldre svindel og økonomiske utbytting, den viser mer enn 12 byråer utformet for å beskytte eldre.

 

Finansielle selvforsvar Guide for eldre: hvordan heftet av sertifisert Financial Planner styret har varselsignaler å unngå økonomisk svindel og misbruk. Gå til letsmakeaplan.org eller ringe (800) 487-1497.

 

Justisminister kontor: I California, staten justisministeren kontor har en "Citizen's Guide å forebygge & rapportering eldre misbruk," tilgjengelig online på oag.ca.gov.

 

CANHR: I San Francisco, California talsmenn for sykehjem Reform er en nonprofit involvert med senior problemer, inkludert finansielle misbruk. Det har også en advokat henvisning tjeneste for dem søker råd på eldre problemer. Det er på canhr.org eller (800) 474-1116.

© 2015 stephgeorge7


My Review

Would you like to review this Story?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

80 Views
Added on February 9, 2015
Last Updated on February 9, 2015
Tags: The CVS Group Arizona, Tokyo Japan, Hongkong, Singapore, Global Wealth Management, Merrill Lynch Financial Advisory