ASME CERTIFIED POWER PLANT SPECIALISTS : Forum : ASME sertifioitu voimalaitokse..


[reply] [quote]

ASME sertifioitu voimalaitoksen asiantuntijoita

10 Years Ago


ASME sertifioitu voimalaitoksen asiantuntijoita It´s lähtien vuonna 1969 Monarch on kehittänyt ja laajentanut toimintansa sisältää kaikki vaiheet mekaaninen rakenne, boileri ja niihin liittyvät laitteet, power plant korjaukset avaimet käteen lähestymistavan. Tämä sisältää kattilan, jäähdytin ja lämmönvaihdin korjaus, paine putkistot, poltin muuntaminen, tietokone tarkkailla, energian säästäminen, pilaantumisen kontrollien ja laitoksen ylläpitoon.                                         Monarch on suorittanut miljoonia dollareita sopimuksissa satoja asiakkaita, valtaosakin suurten teollisten ja kaupallisten, uudet yritykset, koulut ja pienempiä hankkeita. Monarch valtuutetaan American Society of Mechanical Engineers koota kattilat, polttamattomien paineastiat, korkeapaine putkisto ja korjaus korkeapaine kattilat tuotantolaitoksen sijainti tai alalla. ASME luvalla Monarch on pystyssä, valmistaa ja korjausten kaikenlaisten asennetut komponentit.
Erityisen kiinnostavia arkkitehtien ja insinöörien on avaimet käteen lähestymistapa järjestelmämme täydellinen jalaksille asennettu voimalaitos. Tässä on, miten sen teemme. Voit määrittää tarvitset (vuodesta 1000 kiloa tunnissa 100000 kiloa tunnissa) laitoksen koosta ja me hoidamme loput. Kokonaan valmistaa järjestelmän shop laitos, mukaan lukien kaikki putket, johtojen ja lisälaitteita.
Kasvi testataan ja lopulta toimitetaan kentän sijainti valmis kytkennät. Tätä lähestymistapaa on tallentamisen kenttään aika määrittämällä vain koon & mittayksikön tarvitset.                                      Monarch on muutoksia, korjauksia tai uudelleenrakentaminen palvelujen kattilan järjestelmille. Kokenut boilermakers ASME sertifioitu hitsaaja, pipefitters, ironworkers, millwrights, Sähkömiehiä, poltin huoltoteknikot ja muurarit ovat käytettävissä suunniteltuja hankkeita tai hätätilanteissa.
Monarch´s kokenut kisällejä tarjoaa seuraavat kentän & shop palvelut: Tulenkestävät ja eristys korjaukset, takka ja waterside puhdistus, tarkastuslaitosten vakuutusehdoissa, retubing korjaukset, (ASME) hitsaus, muuntaminen ja uusi poltin asennus, ja monia muita palveluja.
Monarch´s myymälä sijaitsee 30000 neliömetriä, rakennuksen tilaa, tukipalvelujen alan toimintaa. Voimme myös valmistaa monet osat ennen toimitusta, joka merkitsee huomattavia säästöjä kustannukset. Vastaamme myös hätätilanteissa täytetty tarjonta osat ja 24 h-huonepalvelun.
Monarch kokoaa höyry kasvit ja niihin liittyvät laitteet, kuten kattilat, rehujen vesipumput, deaerators, lämmönvaihtimen ja paineastiat, uusia ja käytettyjä. Laaja valikoima voimanpesä laitteita on saatavilla Monarch´s tietokannassa koko U S. ASME Certified Power Plant Specialists