Gaol for oss privilegert, hvite sprekkhodet?

Gaol for oss privilegert, hvite sprekkhodet?

A Story by COLLYMORE
"

Self-explanatory

"

 

Av Stanley Collymore

 

Black eller BAME, og funnet av de britiske politistyrene med enda mindre mengder mindre stoffer som cannabis i din besittelse, og de britiske domstolene vil definitivt sørge for at du ender i fengsel. Men som et hvitt sprekkhodet, og spesielt som en privilegert hvit elite, en på virkelig hardt ulovlig klasse A-stoff som kokain, og du automatisk ender som en statsminister for kabinett i den etablerte regjeringen, er en svært eldre politimann med en assistent ridderskap eller noen annen slik gong, en etablert magistrate, innflytelsesrik Crown Prosecution Service (CPS) offisiell; en topp tjenestemann, vanligvis på hjemmekontoret, fastsporet dommer i hver deling av det britiske rettssystemet, eller som en levedyktig kandidat for bosted på nr. 10 Downing Street.

 

Og med alt som positivt går for deg, får du også den ekstra fordel og belønning for offisielt politi, CPS og bedriftsmedier immunitet for ganske ubemannet og lykkelig å fortsette å være en førsteklasses junky med sikret straffrihet og ingen spørsmål uansett eller kriminelle straffer eller sanksjoner søkt for kriminelle brudd på loven i landet. Dette er tilfelle selv når statsrådets regjering presser lovgivningen om strengere straff for ulovlig narkotikabruk, tar rutinemessig de samme hardt stoffene selv, og mest cynisk og foraktet av allmennheten i sin oppblåste arroganse, skriver sine lovlige forklaringer på disse samme medikamenter, mens han gjør det på et narkotikabasert parti som han er hjemme hos, og med andre likeminded privilegerte hvite knekker, narkotikabrukere i nærvær. Og med disse foraktige og avskyelige foraktige handlinger som tilsynelatende og avskedigende betraktes av ham, involverte de andre, og de offisielle kreftene som er, som helt normale og fine for deres slags privilegerte individer.

 

Følgelig vil de c***s som driver Storbritannias farciske lov og orden system - eller mer passende regime - og mor-jævla magistratene og dommere som implementerer det, derfor ikke inkriminere seg selv eller deres liknende hvite privilegerte knekkehvile venner og harde narkotikabrukere, eller til og med vanlige hvite ulovlige klasse A narkotikabrukere per se.

 

Så av kosmetiske grunner, og for å gi det lyse inntrykket at disse assholesene tilsynelatende gjør jobben sine uklanderlig og ærlig, målretter de derfor deres rasende oppfattede n*****s, wogs, sambos og coons etc., som derfor må betale prisen for disse hvite crack- hodeskapelig hovd og utbredt bedrag, og dermed offisielt ofret for disse hvite c***s 'kriminelt korrupte handlinger og rasistiske tankesett.

 

Og i denne syke prosessen "for deres" ufrivillig "rettferdiggjøre" deres nepotisk sett givne stillinger på høye steder, tildelt dem; men ikke på fortjeneste eller kompetanse til å utføre jobbene de er rutinemessig og instinktivt gitt, men heller overveiende, og til og med eksklusivt, på grunnlag av ren cronyism. Og selvfølgelig kvalifiserer ikke Blacks - eller vil de noensinne gjøre - for denne ligaen av rasistisk, hvit eksklusivisme! Og redegjør for hvorfor Storbritannias rettssystem ganske karakteristisk gjør den betydelig uberørte snøen i Antarktis ser bemerkelsesverdig sullied ved sammenligning.

 

Enhver, uansett ras, etnisitet, hudfarge eller sosial bakgrunn som tar ulovlige stoffer, er i min ærlige mening et krus; og det inkluderer de hykleriske, hvite mor-jævla som systematisk, bedrøvet og i tillegg, rasemessig opererer og retsforfølger den endemisk hevige, korrupte, helt uærlige og farciske Storbritannias lov, orden og rettssystem.

 

Men hva slår meg som en svart engelsmann i Afro-Karibia, Barbadas forfedre - med den ufrivillige hvite mannlige Y-kromosom: En direkte følge av systematisk voldtekt, seksuelt misbruk og håndhevet avl av barbarisk, hvit engelsk og andre britiske seksuelle rovdyr av Mine svarte Afro-Karibiske kvinnelige forfedre og andre som meg i samme situasjon - er hvorfor disse dagens hvite moroner som assertivt, men å så uklarhet, tror og ostentatiously erklærer at de er "master race" og tilsynelatende den ultimate " siviliserte "elementer av menneskeheten, må oppføre seg som dysfunksjonelle, villige barn som ikke er i stand til å vokse opp; som i utgangspunktet de faktisk er.


Gaol for oss privilegert, hvite sprekkhodet? Få ekte! Residency på nr. 10 er vår forventede destinasjon.

 

© 2019 COLLYMORE


My Review

Would you like to review this Story?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

50 Views
Added on June 11, 2019
Last Updated on June 11, 2019
Tags: British hypocrisy, Racism

Author

COLLYMORE
COLLYMORE

Cambridge, Cambridgeshire, United Kingdom



About
Academic, Journalist, Writer. I'm a highly intelligent, articulate and well-educated human being with an intuitive but enterprising sense of responsibility and a strong moral compass that instincti.. more..

Writing