En kritisk analyse av British National Health Service (NHS)

En kritisk analyse av British National Health Service (NHS)

A Story by COLLYMORE
"

Self-explanatory

"

 

Av Stanley Collymore

 

Til alle som er ærlig kjent med autentiske historiske kontoer, er i full besittelse av en fungerende hjerne i hans eller hennes hode og kompetent vet hvordan de skal bruke det, og det er dessuten ikke disingenuously hoodwinked av, men omvendt ganske resoundingly og foraktet avviser farcical og samordnet ansatt revisionistisk historisk fortolkning så asininely, bedragerisk og selvbetjente engasjert i for det meste hvite, og hovedsakelig så vestlige professed historikere, og spesielt i denne heller disreputable hensyn britiske historiske revisionists og angivelig elite "historikere", de eneste to ting av ubestridelig samfunnsmessig fordel og total menneskelig betydning som England selvstendig og århundrer senere som en del av en sammensatt og selvsagt dysfunksjonell sammenslutning av slags og latterlig offisielt utpekt som Storbritannia produsert, er Magna Carta og British National Health Service (NHS). Alt annet om Storbritannia er røyk og speil, eller de mirage-lignende selvvirksomhetene som hovedsakelig er et hardkjerneelement av hvite briter, spredte seg over alle deler og klasser av det britiske samfunnet, og for dårlige og egotistiske med det langt, å oppleve mye mindre, anerkjenner aldri deres abysmalt oppfattede, intellektuelle uvitenhet og bred dumhet.

 

En situasjon som det samtidige britiske samfunnet - helt lykkelige, selv om det i sann destillasjon utvilsomt elendig deler med sin transatlantiske og puddelmester Rogue State USA - har effektivt i alt annet enn navn gjengitt Magna Carta død og burde i realiteten både passende og ærefrykt gi det den siste ritualer; mens i tilfelle av den nasjonale helsevesenet, til tross for den sterile innsatsen, er stavet dedikert og assiduous bestrebelser av mange og autentiske fagfolk på alle nødvendige arbeidsområder gjennom hele organisasjonen dessverre ganske forvirrende å bli katapultet - med den sterke og oppsiktsvekkende støtten til selskapets Rogue Staten USA og sistnevnte er umiddelbart kjøpt, betalt for og lett manipulert britiske politiske og bedriftens ekvivalente sycophants - inn i den samme dystre avgrunnen som Magna Carta.

 

Det er ikke så overraskende at det med vilje er tvunget til en tilstand av fullstendig desillusjon, som smertelig og dessverre, selvfølgelig, de finner seg kastet inn i. Det er så mange ypperst talentfulle, godt trente og bemerkelsesverdige NHS-ansatte i alle yrker og statuser som i noen rimelig kompetanse organisasjon annet enn en ineffektiv britisk NHS være markert vurdert og følgelig behandlet som uvurderlig personell som de selvsagt er, som er tydelig disenchanted med hva de blir utsatt for nå forlater NHS til enten å forfølge sine yrke karrierer andre steder eller ellers er tar førtidspensjon fra en helsetjeneste som de ikke lenger kan samvittighetsfullt eller profesjonelt tenke på. Og hvem kan ærlig beskylde dem? Spesielt så når den britiske helsetjenesten og den parodiøse tilstanden til deres individuelle yrker i den ikke trenger å være som de har konsekvent vært så lang tid og fortsatt er despondent, og i tillegg uten overbevisende tegn selv på en allerede dystert horisont, vil saken optimistisk forandres til det bedre.

 

Og alt dette mot en merkbar bakgrunn av sterk ironi, som penger for å tilfredsstillende rette den antatte monetære mangelen på den britiske NHS trenger ikke og burde ikke være et problem, siden Storbritannia, avhengig av hvilken økonomisk undersøkelse man gir troverdighet til og fast aksepterer, er enten den femte eller ninth største økonomien i verden, og hvis de som har ansvar for det og offisielt driver det, vil at Storbritannia skal ha en topp hakk som NHS ærlig tjener til de nødvendige behovene til både NHS-pasienter og fagfolk som behandler dem, da kunne den tidligere enkelt sørge for at en slik prisverdig situasjon ble vellykket realisert.

 

Men den stumme sannheten er at enten for dogmatiske og stumme politiske grunner eller, mer generelt så, grusomme, uhyggelige, selvinteresserte og mendacious, britiske politikere, og uansett misforståelse i det offentlige kontor, er det voldsomt krøllete og forræderisk etablerte britiske regime på makten. deres transatlantiske Rogue State USA marionettmestere, grådige bedriftsenheter på begge sider av Atlanterhavet, sammen med et betydelig antall idiotiske, kortsynte, lettmanifiserte, Brexit-type små englændere og latterlig så i det 21. århundre cap-doffing og utbredt, klasse-infunderte, hvite hjemmelagde briter, vil ikke at dette skal skje, og i virkeligheten er det svært uheldig for noen betydelige utgifter på det britiske NHS, og ville faktisk foretrekke at det var fullstendig privatisert og kjørt på Linjene med fortjeneste og utbytte, som alle andre, i deres sykehodet-sett "vellykkede" næringsliv, hvor de rike blir rikere og de fattige og ugunstige er massivt marginalisert.

 

Å sette ting i sitt rette perspektiv så langt som den britiske NHS er bekymret, vil jeg sitere to eksemplariske eksempler på hva jeg mener og hvordan Storbritannia kan også, hvis de krefter som er og deres dim-witted, cap-doffing og karakteristisk sosial klasse manipulerte sycophants og camp følgere ønsket faktisk meningsfylt og permanent konstruktive endringer innen nevnte britiske NHS å være en positiv realitet.

 

Barbados, mitt elskede forfedre hjemland, har en fantastisk og overordentlig gunstig kjøre NHS og det generelle helsesystemet. Og mens det er helt sant, og jeg understreker dette ved enhver anledning jeg har tilbudt, Barbados og spesielt barbadiske penger sparket ikke bare den engelske industrirevolusjonen og forvandlet England til den stolide europeiske bakvannsstaten som det var i det globale imperiet det ble senere, at Bajans penger aldri ble tilbakebetalt, og det er svært lite sannsynlig at det noen gang vil bli. En lignende situasjon som også uløselig, frem til denne dag, hersker over hele det tidligere engelske / britiske imperiet.

 

Så England og Storbritannia har absolutt enorme mengder kapital, og det meste av det er enten falskt utelukket eller ellers brutalt spilt ut fra sine uvillige og tidligere imperiums koloniale emner, og en situasjon, til tross for den takknemlige og offisielle, i det minste avgang av det imperiet, bladene mer enn et gjenværende av det samme, fortsatt gjengitte og pertinacious tankesett som likevel forsettlig er dypt innblandet, uendret og hensynsløst forfulgt over hele det britiske samfunn med et betydelig antall av sine hvite innbyggere av alle sosiale statuser.

 

Derfor, hvis Barbados og det moderne Sverige som hver for seg ikke har plundering-setet i Storbritannia, kan det lønnsomt og resolut angrende seg å stole på sine egne naturressurser, så vel som deres lovlige og moralske oppfinnsomhet for å skaffe seg den rikdom som er nødvendig for å gi alt -avhengig, omfattende National Health Service and Health Care System som helt og kompetent imøtekomme for alle sine respektive borgere og lokale innbyggere fra vuggen til graven, og i tillegg gjør det så glimrende ut fra sine egne legitimt anskaffe ressurser, hvorfor bringer Britain - hvis massivt hevdet og utvilsomt stjålet rikdom er eksponentielt og kollektivt større enn det i Barbados og Sverige kombinert - finner det så ekstremt vanskelig å ordentlig finansiere sin egen NHS?

 

Med tanke på at den enkelte NHS som både Barbados og Sverige opererer, ble opprinnelig vedtatt fra den britiske modellen, men har siden da, i lysårsmodell, vært omhyggelig og fullt tilpasset for å møte de respektive behovene til sine respektive pasienter eller klienter. Og avgjørende for en rekke andre inspirerende og lovverdige faktorer, for hvorfor Barbados har og kontinuerlig sørger for en beundringsverdig og rutinemessig basis så mange friske og livlige centenarians - det største antallet i hele verden per befolkning - og hvor landets gjennomsnittlige levetid er så fenomenal; og legger helt bokstavelig talt land som Storbritannia og andre hvite, rasistiske og arrogante, såkalte utviklede nasjoner til skamme!

 

Længe før det nåværende vanlige og brukte begrepet "gap-year" som aldri ble møtt, la alene kom i generell parlance og systematisk brukt av mange studenter i Storbritannia, begynte jeg det ganske bokstavelig talt. Hvordan skjedde dette? I Barbados, hvor min utmerkede og formative utdanning ble utført, har det alltid vært tidligere, og det er fortsatt en fornuftig og intelligent praksis av skolene og bosatt utdannings myndigheter der at studentens naturlige faglige og begavede evner aldri burde være bestemt eller begrenset utelukkende etter alder. Med andre ord det generelle utgangspunktet ved hvilken innledende adgang til skolene og betydelig etterpå, hvor alle undersøkelser ble tatt i forbindelse med studentenes overføring fra ungdom eller grunnskole til en annen; og når det sistnevnte ble gjennomført undersøkelser som uunngåelig ville hjelpe de eksepsjonelt briljante og grundig begavede studentene til høyere utdanningsinstitusjoner som universiteter og deretter la dem gå på doktorgradsstudier, ble de selv utført.

 

Derfor startet jeg min offisielle grunnskolekarriere i en alder av fire år - det normale startåret var fem - og tok min 11 + (elleve pluss i alderen som er) undersøkelse til utpekt høyere Grammatikkskole utdanningsnivå da jeg var ni år gammel. En full to år før det vanlige utgangspunktet på 11 år, hvoretter jeg ble registrert alene og min families foretrukne valg av grammatikkskole.

 

Det var også signifikant at det var en innfødt praksis på min grammatikkskole at når det ble akseptert der dersom en student fikk et samlet pass på 90% ved slutten av den obligatoriske årseksamen, bestemte han seg for faglig og realistisk å bestemme hvilken klasse han eller hun ville derfor skriv inn i det følgende skoleåret at studenten automatisk vil hoppe over hva i vanlige omstendigheter ville være neste høyere klasse og i stedet bli allokert til den over den. Kort sagt, hvis de var i, la oss si Form 1 og oppnådde det mye relished 90% skriftlig karakternivå i deres helårseksaminer der, så hoppet de over hva som ellers ville vært Form2 og gikk automatisk inn i Form 3. Og hvis de var strålende nok til lykkes med å oppnå det samme resultatet i skjema 3 de hoppet også over hva som ellers ville vært form 4 og gikk inn i skjema 5 hvor de umiddelbart startet forberedelser der for deres Oxford og Cambridge GCE "o" og "a" nivåer - vanlig og avansert for uninitiated - undersøkelser, med prestasjoner i disse som gir den nødvendige og automatiske inngangsporten til tertiærstudiet - nemlig universitets- og forskerstudier ved de aktuelle institusjonene etter eget valg - og deres faglige kvalifikasjoner.

 

I mitt konkrete tilfelle hoppet jeg ikke bare akademisk på skjema 2 og 4 på min grammatikkskole, men fullførte mine Oxford og Cambridge GCE "O" og "A" nivåundersøkelser og kjøpte sertifikater i en alder mye tidligere i Barbados - og jeg var ikke ved noe som betyr alene i denne eller unikt en begunstiget av denne praksisen - enn jeg noensinne har vært i stand til å gjøre hvor som helst i Storbritannia, hvis den rasistiske pedagogiske praksisen det enda hadde plaget å anerkjenne mine medfødte evner i utgangspunktet - og hvor " kampanje "i de fleste britiske skoler handler egentlig om alder og har bugger alt å gjøre med naturlige ferdigheter eller, forby Gud, iboende evne; og regner med de piss-fattige og beklagelige akademiske tilstanden til britiske skoler generelt og Storbritannias statlige runde i særdeleshet.

 

Riktig og effektivt gjennom min hjelpsomme engasjement i arbeid på skolen og ved hjelp av den svært inspirerende og vitenskapelige opplæringen som jeg ble grundig og oppmuntrende tilbudt av mine respektive lærere og nå hensiktsmessig godt utstyrt med mange flere enn han nødvendig kvalifikasjoner trengte for å komme inn i noen universitet av mine preferanser, studerer engelsk, utdanning og dramatisk kunst, som var blant mine viktigste kjære kjærligheter, og deretter begynner jeg på hvilken akademisk og karriere som jeg hadde gitt stor tanke til og hadde bestemt meg for rasjonelt å engasjere seg, var det først, Det er imidlertid viktig å avgjøre når alt dette faktisk skal begynne.

 

Detaljert karriere rådgivning på min grammatikkskole og den klare og åpenbart kunnskapsrike, også, input i denne forbindelse fruktbart og intelligent levert av min stupendously strålende, enormt og flerspråklig-dyktige engelsk, klassikere, geografi og dyktig musikklærer, Mr. Kenneth G. Doughlin, som også var assisterende rektor i 1785 etablerte Alleyne Grammar School som jeg deltok, kombinert med kompatibel og motiverende veiledning fra familiemedlemmer og andre samfunnsmedlemmer av meg med mine overordnede interesser på hjertet, ble det konsensus enig: en konklusjon om at Jeg var uforbeholdent og klokt enig i at for alle som ubestridelig forpliktet seg til å engasjere seg i høyere studier og uttrykkelig ønsker å komme inn på utdanningsområdet og spesielt bli en akademiker som jeg hadde håpet å gjøre, så var det en mest fornuftig idé og en merkbar sagig Trinn til å først få noen førstehånds erfaring med den generelle arbeidsverdenen og den tidskrevne samhandlingen ioner av mennesker på arbeidsplassen, i stedet for å forlate det akademiske miljøet i skolen, bare gå direkte inn i det bortgjemte universitetet og etterpå vises på den konvensjonelle arbeidsplassen uten noen form for kunnskap om hva som virkelig gikk der eller for folket som dannet den.

 

Muligheten til hensiktsmessig å gi sistnevnte ble levert av den britiske NHS som jeg kom til, begynte umiddelbart min trening som sykepleier og jobbet samtidig som en. Mitt spesifikke sykepleie senterte imidlertid hovedsakelig på psykiatrisk sykepleie fordi jeg ikke bare ønsket å utforske og gjøre meg kjent med de generelle praksisene på arbeidsplassen og mine daglige personlige og faglige samhandlinger med mine arbeidskollegaer og de som har ansvaret for å kjøre systemet, men også spesielt og interessant, så fra mitt personlige perspektiv, pasientene som jeg hadde å gjøre med, hjelper å behandle og forhåpentligvis bedre.

 

Judiciously hadde jeg valgt og valgt å gå til en av Englands største og eldste psykiatriske sykehus i North Riding of Yorkshire og omtrent to og en halv miles utenfor selve byen York, og da jeg direkte oppdaget den generelle beliggenheten og den omfattende pittoreske omgivelser som Jeg fant det markert kombinert med den generelle atmosfæren, administrative attributter og faglig filosofi av stedet var alle merkbart utestående. Og så fikk jeg rikelig med muligheten, omfanget og den totale oppmuntringen der for å tilfredsstille min personlige nysgjerrighet, samt profesjonelt utforske de myriade parametrene som gjelder de mange diversifiserte pasientene på dette psykiatriske sykehuset.

 

Personer som raser fra den milde til kronisk deprimerte, inngripne schizofrene, de tydeligvis og tilbakevendende gjennomsyret av tilbakevendende og dypforstyrrende antisosiale forstyrrelser; delusional sosiopat, kvinner plaget med alvorlig postnatal depresjon, hardnosed og begge, medisinsk og juridisk ubestemt i henhold til de flere hensiktsmessige kravene i helsetjenesteloven, og følgelig diagnostisert som omfattende og svært farlige arbeidsstykker, hard-core psykopater. Men mest forklarende for meg, i alt dette og som en ung svart mann var det helt forstyrrende syn på det som var tydeligvis tydelig for meg på lang sikt og kontinuerlig, institusjonalisert tilstedeværelse på det sykehuset i en rekke middelaldrende og til og med merkbar eldre hvite kvinner som hadde blitt beregnet, subjektiv og med en distinkt rasistisk motivasjon som kjerneelementene til disse avgjort bestemte og nedlatende beslutninger som ble kalt mot dem, fanget på dette bestemte psykiske sykehuset, og andre likte det over lengden og bredden av Storbritannia, på diskriminerende anmodning av britiske domstoler og lokale myndigheter.

 

Og hva var den forferdelige kriminaliteten eller enhver tilstøtende psykisk mangel som ble funnet i den enkelte personligheten til noen eller alle disse tilsvarende kvinner? Ingen egentlig. Bortsett fra at hver av dem som villig og fritt tiltredelse til og dessuten godt over den lovlige alder for samtykke i samtykke, spesielt i disse tilfellene i Storbritannia, eller noe annet sannsynlig sivilisert land, kommer til det, hadde individuelt og helt gjensidig dannet kjærlig seksuell og meningsfylte følelsesmessige forhold til svarte menn, noen av dem ville enten viet viet eller ellers som ugift par hadde frivillig valgt å fysisk leve med; men i tilfelle av alle disse kvinnene hadde de frivillig, entusiastisk og konsensielt hatt barn med dem. En begivenhetstilstand som ikke likte rasistiske elementer i de samfunn hvor disse blandede raseparene levde, de lokale myndighetene og til og med de magisterielle og rettslige grenene i det britiske rettssystemet.

 

Alt dette var konspiratorisk, ganske uærlig og markant ulykkelig tillatt å skje av disse respektive statlige byråer som arbeidet i tvers med hverandre, og som var særegne og klare tilfeller av misdannelse i det offentlige kontor av dem, fordi de hvite kvinnene bekymret hadde i de syke oppfatninger av deres rasistiske og uforsonlige kritikere grovt fornærmet sistnevnte betraktet rasistiske etiske kodeks, helt overlegne, hvite mesterløp og oppfattet supremacist sensitiviteter ved fysisk og åpent tilknytning, samt å være seksuelt intime med svarte menn som de da da enten gift, villig til å leve med og, mest ubarmhjertig av alle, hadde konsensus barn i. Dermed provoserer en enda mer utålelig tilstand med sitt underliggende og forståelige hvite sosiale utryddelse av disse berørte hvite kvinner resolut å nekte å si opp deres uansvarlige og offensiv forhold til disse brutte, dårlige og vasslevende niggermennene og i ferd med å ikke gjøre det , klart velger å bestemme seg selv og holde dem imellom, opprettholde deres selvoppfattede halve rase piccaninnies og fra et hvitt samfunnsperspektiv uberettiget og uønsket halvkastebrats.

 

Følgelig og for den generelle godheten til de fleste hvite samfunn, var disse typer av inane relasjoner ikke bare fryntet av alle normale, ekte og rettferdig bekymrede hvite menn og kvinner, men var i virkeligheten også en provoserende fornærmelse til og en voldsomt lumsk kreft i det britiske legemidlets politikk måtte være metodisk skåret ut eller på annen måte avskrekket for enhver pris ved å bli ubarmhjertet ødelagt fra å fortsette hvor de allerede hadde funnet sted. Og det er nettopp hva disse britiske offentlige byråer og statlige myndigheter har bestemt seg for å gjøre.

 

Chikanering og fengsel av svarte menn på trumpet opp avgifter var ganske grei for disse hvite og utelukkende kaukasiske britiske myndigheter; Tross alt hadde de mye trening i koloniene i denne forbindelse. Straffe for hvite kvinner, selv de som de ansett å være utenfor den bleke, var en helt annen sak. Siden de var tross alt, var de fortsatt hvite. Så en helt ny metode for å håndtere dem måtte utarbeides; og det var da disse britiske myndighetene kom opp med den nakne, skummelige ideen om å ha dem mentalt snittet som en massiv trussel mot samfunnet som følge av deres umoralske oppførsel som det ble oppfattet av de som var bedragerisk og ondsinnet angrep på dem, samt en fare for seg selv og barna de hadde oppfattet - og som i virkeligheten ikke de to buggersne tullet - og som en konsekvens måtte beskyttes for egen fysisk og mental sikkerhet. Og som selvfølgelig mente bare en ting - lovlig og mentalt seksjonert disse kvinnene på lang sikt, og alltid for resten av livet, å ufrivillig oppholde seg i lunatiske asylsituasjoner, hvor uunngåelig, og både fysisk og følelsesmessig avskåret fra resten av Utenfor verden ble de uunngåelig, slik de alltid var ment for dem som hjertelig sendte dem der, blitt fullstendig institusjonalisert. Mens barna de fødte, etter å ha blitt tvunget til å bli tatt fra dem, ble de skutt ut uhyggelig til forskjellige hjem for uønskede barn.

 

En tvunget, men fullstendig skamfull svartvinkel på den britiske NHS, den helt uberettiget "mentale", men i hovedsak fysisk oppslukning av disse hvite kvinnene, og en tilstand av saker som hadde skjedd regelmessig lenge før jeg ble med i NHS, må jeg ærlig erkjenne det med min ankomst og i løpet av tiden jeg trente og jobbet i NHS var det samlet, riktig og omhyggelig kjøre. Og de som var ansvarlige for denne forekomsten var "regimentet" av matrons, de viktigste mannlige sykepleiere og deres legioner av profesjonelt utdannet og hjelpepersonell som på det sterkeste mellom dem gjorde en overordentlig utmerket jobb. En situasjon som konsekvent hersket i flere år etter at jeg frivillig hadde forlatt NHS, og som alltid ville være tilfelle fra min side, startet på veien og de flere prosessene som ville og gjorde det vellykket at jeg kunne bli akademisk blant andre ting som jeg alltid ønsket å være etter at jeg forlot Alleyne-skolen, som uten tvil hadde gitt meg den strålende start i livet som jeg hadde oppnådd.

 

Nå, og på riktig måte stygt, er den britiske NHS en absolutt katastrofe; et massivt togvrak som bare ventet på å skje, siden de påfølgende britiske regimene av alle politiske nyanser falt, på toadying måte, for den ubrukelige og mendacious blandingen av Rogue State USAs farmasøytiske "giants" - men helt intellektuelt utfordret og graspingly avaricious , pygmymoroner i min skarpe og foraktige vurdering av dem, og en hvor oppkjøpet av penger til enhver pris og på noen måte var det sentrale elementet i alt dette, deres avvikende filosofi og syke ambisjoner; mens omvendt faktisk og generell helsepersonell var i deres onde analyser helt marginell, med mindre det kunne bli betraktelig betalt for. I en setning privatiseringen av den britiske NHS.

 

En situasjon som i stadig større grad kommer til å bli gjennom skjult, korrupt mendacity, rang og helt ustabil disingenuousness og rett og slett barefaced løgn av den britiske politiske, Rogue State USA, diktemannestjerner dommer vilkårlig vilkårene for den nåværende tilstanden som de spesielt gjelder for NHS; sammen med deres omfattende inkompetente, helt uegnet til hensikt, men likevel dypt gjennomsyret av deres Firenze Nightingale-type, helt narkissistisk, middelmådig og i de fleste tilfeller til og med ikke-eksisterende, men alle de samme grandiloquent og grovt overdrevne administrative "ferdigheter" - mens de helt utenom noen hender på sykepleie eller annen relevant helsevesenskompetanse - forglemmelig, ikke-empatisk og ensidig diktat til hele den britiske nasjonen, hva, i disse ildfaste oafs perverse sinn, er best for landet.

 

Å spekulere, som en Afro-Karibisk meg selv, på hvordan Mary Jane Seacole, var hun til å gjøre en midlertidig gjenoppvekst i det 21. århundre, ville reagere på og hva hun også kunne si om de forsettlig rasistiske og skummelige angrepene på henne av noen såkalte "fremtredende" medlemmer av den britiske politiske klassen - infamously Michael Gove: bastarden, foreldrenes fedralitet ukjent, avkom av en biologisk slapper, skotsk mor som raskt og ubevisst bortkastet ham i det øyeblikket hun hadde slukket ham fra hennes besvimte kropp , etter som og senere i en alder av fire måneder ble han vedtatt av en helt biologisk ikke-relatert til ham skotsk giftpar. Deretter blir og fremdeles en langt høyre Tory-supporter og senere en MP for en "sikker" konservativ, parlamentarisk sammensetningssted - eller mer apt og kjent som en rotten bydeles cesspit - som Michael Gove fortsatt representerer.

 

Og den ivrige sosiale klatreren som han er - og realistisk måtte man være slik at de på samme måte skulle finne seg gjennom oppdagelsen, som i navnet navnet endret Michael Gove's invidious og betydelig besvimte, ukjente biologiske opprinnelsessituasjon - og i det som fremdeles er tydelig, en vesentlig imperialistisk og kolonialistisk tankegang, som ble satt i Storbritannia blant hans tawdry-type, ble b*****d Michael - både bokstavelig og metaforisk - blitt en britisk regimets minister først under ledelse av David Cameron og etter hans avreise Theresa May. Men i tillegg til å være en fullstendig obsessiv og selvbetjent prat, er Michael Gove også en hard kjerne og sycophantic beundrer og stalwart toady av den antipodeanske og ubehagelige arch-zionistiske kapitalisten Rupert Murdoch.

 

Dette er derfor hva, som jeg spekulerte tidligere, ville være den avslappede, men skarpe riposten til Mary Jane Seacole: den jamaicanske fødte og nærende, afro-karibiske britiske statsborger; meritorious Krim-krigshjørnet, med rette og verdig mottaker av den britiske meritprisen (OM) -prisen, og den utvilsomt oppfinneren og den splittede initiatøren av det som uunngåelig ville bli, hva verden som helhet senere og informativt kom til å kjenne, fullt ut setter pris på og i samsvar med dette , nå skiller seg ut og utelukkende utelukkende som de ubestridelige forutsetninger for moderne sykepleie, ledsager med sine grunnleggende og utelukkelige, omsorgsfulle prinsipper. Og fra et kunnskapsrikt og virkelig historisk perspektiv - annet enn den skjeve, syke og bedrageriske en av Florence Nightingale seg selv og hennes band av sistnevnte dag og kalkulerende konspirasjonsavhengige - den utmerkede usurpation og barsk forsøk på å stjele det autentiske eierskapet og rettmessige arv fra Mary Jane Seacole ..

 

Så som en afro-karibisk person, Mary Jane Seacole i direkte svar, ville utvilsomt stoustisk rive på skuldrene hennes i forventet realisering av den vanvittige vantro og vedvarende opprettholdelse av hennes rasistiske detektorer, og deretter ganske instinktivt trekke seg et dypt pust gjennom hennes lukkede tenner og delvis åpnet munn i hva vi Afro-Caribbeans derisively og i nedstilt mote refererer til som en "stupes", mens det på tidspunktet for å levere dette passende svaret ikke ser noe bestemt behov for å underholde eller faktisk lage en kaustisk verbal duplikat; smile bredt og effusively i den karakteristiske Afro-karibiske mote av oss og svare med leende: "Hva annet er det å naturlig forvente av en falsk av vanvittige hvite supremacistiske elementer av det antatte mesterløpet, som overbevisende overbeviser seg selv om at de vet alt, og like idiotisk offentlig tilstand og insisterer på at uten dem eller den nå avgitte forbi medlemmer av deres slag, var noe av verdi som tidligere var kjent, oppdaget eller oppfunnet.

 

Legg til, ville Mary Jane Seacole, overbevisende og med en smart blanding av ruefulness og spirituell optimisme: "Hver sammenliknende bevegelse som blir oppfattet og påbegynt begynner med et lite skritt og et større formål."

© 2019 COLLYMORE


My Review

Would you like to review this Story?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

74 Views
Added on February 19, 2019
Last Updated on February 19, 2019
Tags: NHS

Author

COLLYMORE
COLLYMORE

Cambridge, Cambridgeshire, United Kingdom



About
Academic, Journalist, Writer. I'm a highly intelligent, articulate and well-educated human being with an intuitive but enterprising sense of responsibility and a strong moral compass that instincti.. more..

Writing