The Koyal Group Info Mag - Kolmannen Spacewalk 3 viikkoa avaruusaseman

The Koyal Group Info Mag - Kolmannen Spacewalk 3 viikkoa avaruusaseman

A Story by atíliaaio
"

Astronautteja kaksinkertaiseksi Spacewalking Trash miesten keskiviikkona malttamattomalle vanha tiede kokeilla ja kaksi antennia kääntyä heikompien kansainvälistä avaruusasemaa.

"

Venäjän Alexander Samokutyaev käyttää ohjaama avaruusmies hänen vasen käsineet kädessä totuuden hetkillä antennit pois yksi kerrallaan viiden minuutin välein. Hän keskeytetty huomattavasti ennen kuin toinen löysä, mikä parantaa kameran kuvaan. Astia antennit -- jopa 2,5 metriä (0,7 metriä pitkä -- muistuttivat punavalkoinen sateenvarjo. Ensimmäinen kehrätty koska se lähtenyt. "Siitä on tulossa Rain: antennit lentävät matala", joku sanoi venäjäksi.

Pari tuntia aikaisemmin, spacewalker Maxim Suraev julkaisi seismisen kokeilua, pääasiassa paneeli 6 jalan venyttäminen (1,8 metriä pitkä ja 4,5 metriä (1,4 metriä) perille. "Kolme hurraa", joku pantiin merkille Venäjän kielellä.

"Tämä on joitakin huom, alkaa säteillä keltainen station kohdevaloja hitaasti pyörähtänyt kiertokangessa pelipiireissä välittömänä se suuntaa pois se pimeässä 260 mailin (418 kilometriä) ylös. Kokeilu käynnistettiin vuonna 2011 seuraamaan maanjäristykset ja saaneet valmiiksi tehtävänsä. Antennit aloitettiin vuonna 2009 kohtauksessa Venäjän mini-tutkimuksen perusasennusohjeet, jotka on määritelty, tulevalle spacewalkers.

NASA on Tapahtumavalvonta Houstonissa sanoi analysoi käytiin läpi sen varmistamiseksi, että esineet ole palannut ja takanasi tullut avaruusasemaa. Kaikki kolme käytöstä poistetut erät ravistelulaajuus takaa useiden kuukausien ajan, mahdollisesti jopa vuodessa, palaa ylös ilmakehään. Venäjän avaruusjärjestön, toisin kuin NASA, rutiininomaisesti pääsee eroon vanhoista varusteet asettamalla turvalaitetta irralleen kiertoradalle.

© 2014 atíliaaio


My Review

Would you like to review this Story?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

111 Views
Added on November 24, 2014
Last Updated on November 24, 2014
Tags: The Koyal Group, Info Mag, Third, Spacewalk, Weeks, Space Station

Author