Nike Air Force 1 kengät sijaintirata- tai raiteilla

Nike Air Force 1 kengät sijaintirata- tai raiteilla

A Story by melanieovran

Tämä HOVR Machinan palvelu on yleensä melko tavallista vain yksinkertaisille juoksukengille. Voisiko olla tavallista tyyppiä takajalan keskimmäisestä pöydästä, ihmiset pysyvät hiukan takajalan välipohjassa, samoin kuin ulkojalkojen välipohjan soihdut, jotka ovat vähän saatavilla Suurin osa näistä ei välttämättä ole mitään hyvää maastoajoa, vaikka ne saattavatkin suorittaa hyvät Nike Air Force 1 -kengät sijaintirata- tai raiteilla.

Jodi: Jos juoksukengän kovuus näytti työntyvän, voin varmasti saada nautintoa juoksukengän eri tehtävistä. Tämä takajalo on tyypillisesti tyylikkäästi pehmustettu kaula-aukon ympärille, sen lisäksi, että se on hyvin tasapainoinen saatavana erittäin hyvin kielen pinnalla. Yhdessä tehdyn hienon verkon kanssa täydessä yläosassa on plus, koska sen tekeminen ei tule kasvamaan käännynnäisten tai ehkä ryppyisten asfalttien kanssa. Kaikki mikä lopulta jätti jalojen tunteen varmasti turvattuksi.

Kilven sisällä HOVR Machina -jalusta

perusta Nike Air Force 1 Low 07 RS CK0806 001 Valkoinen / Musta / Keltainen Kengät

Vastaanotettu: Tämä ulkopohja on yleensä erilaisia ​​toimitettuja kumitettuja lisäksi, että kumitetut hampaat vahingoittavat liikaa. Se on todella huomattava ero UA HOVR Endless -yrityksessä, vaikka tätä tarjousta on kuitenkin liiallinen. Tämä kumitettujen hampaiden liiallinen vaurioituminen asetetaan loppupäälle, joka tämä merkitsee yhdessä takajalan kanssa. Vaikka kumitettujen hampaiden liiallinen vahingoittuminen on yleensä yrityksen sijoittaminen lisäksi, että Air Force 1 MID -kengät sisältävät vain vähän signaaleja, joihin on kytketty, olen todella kyennyt pinta-alaa pienentämään tätä toimitettua kumitettua. Tämä HOVR Machinan ulkopohja todennäköisesti kuitenkin yli 300 mailia mailin jälkeen, vaikka ajanjakson takia saat tällä hetkellä siellä ne jalkareikäalueet, jotka todennäköisesti ovat kaljuja nähdessään vanhemmat veli Donny ilman tarvetta hiuskampaan sivustolle tallentaa (?) valmistaa.

Jodi: Olen tietoinen toimitetun kumitetun tuotteen tavoitteesta. Tuote auttaa tekemään tästä juoksukenkästä kevyemmän ja helpottaa lisäksi tarjoamaan paljon pehmustettua ajamista. Vaikka kun toivonkin, usb-portteja näytti olevan vähemmän. Nyt olen jonkinlainen supinaattori, joka johtaa kaikkia auttamaan tappamaan jalkoihin liittyvät ulkorajat käytännössä useimmissa lenkkeilykenkäissä. No, toivon, että tämä liiallinen Air Force 1 LOW -kengät, jotka vahingoittavat hampaita, kumituvat, monet ihmiset työskentelevät takajalan sisällä jalkojen varren lisäksi, samoin sidottuna paikoilleen rajoille, joissa kun minä alue. Nyt olen melko mukava, että juoksukenkä voi kestää yleisen yli 300 mailin mailin jälkeen, vaikka nyt olen heidän edessänne vastaanotettu. Josta aikaisemmat etäisyydet toimivat kyseisessä henkilössä esimiehenä tekevät kuvia alueellisesta vähittäiskaupan myymälästä kokonaan uutta hankkimaan.

© 2020 melanieovran


My Review

Would you like to review this Story?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

10 Views
Added on April 27, 2020
Last Updated on April 27, 2020