izmir ankara istanbul

izmir ankara istanbul

A Story by sohbetv
"

merhaba degerli makarachat.com kullanıcılarımız.

"

Evet bizde Teknolojiye sohbet ayak uydurarak liseli sohbet mobil chat yani android uygulamamızı aktif etmiş bulunuyoruz. Bildiğiniz gibi artık bizim mekan androil telefonlar ile normal bir bilgisayarın yapıldığı herşey yapılabiliyor.

Android mobil chat sohbet hizmeti sohbet ile belki de bu yazıyı mynet sohbet  yazmak için en uygun günündeyim. Neden mi dersiniz, karmaşıklık en uygun anını bekleyip hiç olmadık zamanda karmaşıklık yaratarak karmaşık düşünmeme sebep oldu. Anladınız mı beni acaba. Anladıysanız neden yazdığımı da anlayacaksınız demektir. Şayet anlamadıysanız başa dönüp yeniden tane tane okuyunuz. En uygun gün diye söze başlamıştım. Şimdi gün içinde neler yaşadığımı uzun uzadıya yazmak istemiyorum açıkcası.Son zamanlarda biri bana bir şey sorduğunda uzun uzadıya anlattığım için bazı zamanlar bazı kişilerce “ben sana bunu sormadım ama” demeleriyle karşılaştığım için kendimi dizginlemem gerek diye düşünüyorum. Aslında kendim olan bir şeyi susturuyorum bir nevi.Hoşuma giden bir şeyi sırf başka biri rahatsız oluyor diye.

Gel gelelim bunu hiç yapamayanlar var. Onlarda arada sıkışan insanlar, nereye çekersen oraya gelen insanlar. Aslında bunun tabii ki göreceli olduğu aşikar.
Belki sadece ben böyle düşünüyorum, belki çevremdeki kişiler bana böyle gösterdikleri için tanımadığım insanların da arada kalmış olabileceklerini düşünüyorum. Evet sadece düşünüyormuşum.. Çok insanın duygu ve düşüncelerini elbette ileri düzeyde değil ancak kendi çapımda bilirim. İnsanları izlerim, izmir sohbet   bazen ne  istanbul sohbet yapacaklarını ne yapmayacaklarını önceden kestiririm. Ancak medyum değilim ben sadece his üzerine tahminde bulunurum. Soruyor olmalısınız bu hatun şimdi nereye bağlayacak olayı diye. Aslında hiçbir yere, amaç karmaşıklık yaratmak algıda hangi kelimenin kaldığını saptamak.

Bakın bende şuan sadece karmaşıklık kaldı. Kafam karıştı.
Aslında kafamıza kötü huylu bir karmaşıklığın tohumunu ekince, sanıyorum kafada sadece başıboş gezen bir şeyler olmuyor. Donuyoruz sanki. Şayet okumayı seven biri iseniz kaseti başa sarıp yeniden okumaya başlıyorsunuz. Kendi sesimizi dinler gibi. Çünkü ikinci defa okunan yazılar, insanın kendi sesini duymasını sağlar. Yani ilkinde gözle takip ikincisinde sesli okuma. Neden? Çünkü algılamak için bir direnci harekete geçirmek gerek.

Şimdi soruyorum biri karmaşıklıktan mı bahsetti? Mobil hizmetimiz ile mümkün değil.

© 2014 sohbetv


My Review

Would you like to review this Story?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

171 Views
Added on December 11, 2014
Last Updated on December 11, 2014
Tags: ankara sohbet, sohbet, chat, izmir, istanbul

Author

sohbetv
sohbetv

ankara, haymana, Turkey



About
Merhaba http://www.makarachat.com http://www.makarachat.org more..

Writing
Edirne Chat Edirne Chat

A Story by sohbetv


Edirne Sohbet Edirne Sohbet

A Story by sohbetv