Sohbet Chat

Sohbet Chat

A Story by sohbetv
"

Merhaba Degerli kullanıcılarım

"
Merhaba degerli trsohbetchat.net kullanıcılarımız. Hayatın yorucu ve stresli oldugu günlerde insan kafa dağatmak için bazı sistemlere ve/yada Ortamlara girmek ister ve bu ortamlardan biri Olan yazılı Sohbet ve Chat Odaları bunun için güzel bir ortamdır.Kişinin alıştığı zaman bırakamadığı bu ortamlar Aslında güzel kullanılırsa hoş ve geleceğe yönelik kısımları oluşturmaktadır.Peki nedir bu Kısımlar ;AŞK ; Kimi zaman bir kimi zamanda birden fazla aşk’ı yaşatır insana. ve bu Aşk ‘ın
Sonunda citdiyete dönüşen şeylerle güzel bir Yuva Kurulduguna Şahit oluruz Sohbet; Akıcı bir sohbet kişiyi geliştirici Özveri ve eğiticiliğe sahip konusmalar. Bu konusmalarla insanlar birbirini tanımakda. Arkadaşlık; Sohbet Odaları nın En büyük Özelliğidir. Sohbet cercevesinde birbirine ısınan insanların bir döngüden sonra vazgeçilmez ve tanınmış kişilerden biri olarak Aylar ve/yada yılların getirebiliceği cok önemli arkadaşlıklara imza atabilir. Aslında Sohbet ve Chat odalarının iyi amaç ile kullanılacağı benimsenirse faydalı bircok şeyi beraberinde getireceği bilinir. Ve akıcılık her ne olursa olsun hangi
ortamda olunursa olunsun Saygı ve mynet sohbet Sevgiden geçmektedir. Bunu yapabiliyorsanız ne mutlu sizlere.biz sizlere en kaliteli hizmeti ve sohbet ortamını oluşturabilmek adına bir cok kelimede sizleri bir arada buluşturmak için bu gün yaklaşık 15 aydır sizlere bu domain ile sizlere hizmet veriyoruz.
Dost, zor zamanımızda elimizden tutup bizi kaldırabilecek kişidir.
Her insanın hayatında mutlaka gerçek bir sohbete ve dosta ihtiyacı vardır.
Hem güzel günlerde mutluluğumuzu mynet sohbet paylaşan hem de zor günlerimizde sıkıntımızı hafifletmemize yardımcı olan kişiler gerçek dostlarımızdır.
İnsanın hayatında birçok arkadaşı, çevresinde pek sohbet edecek arkadaşı bulunur.
Ancak bu insanların hepsi dost değildir.
Dost dediğin bizi karşılıksız sever.
Dost yanımızda olmasa da varlığını bildiğimiz, yanımızda hissettiğimiz kişidir.
İnsanın öyle anları bizim mekan olur ki bazen karanlıklarda kaybolur.
Tüm dünya üstüne geliyormuş gibi hisseder, kişi kötü anlarında ne yapacağını bilemez. Ancak gerçek bir dostunuz varsa böyle bir durumda o sizi alıp aydınlıklara çıkarır, sıkıntılarınızı Sizinle Sohbet ederek ve paylaşarak içinizi rahatlatır.
Gerçek dostlarını bulmak isteyen insanların zaman ihtiyacı vardır.
Dostluk kolay elde edilen bir şey değildir.
Uzun zamanda karşılıklı ve çıkarsız bir sohbete ve arkadaşlığa ihtiyaç duyar dostluk.
İki kişi fedakarlık çerçevesinde zor günlerden geçtiğinde ve birbirlerine destek olduklarında bu arkadaşlık ilişkisi zamanla dostluğa dönüşür.

© 2014 sohbetv


My Review

Would you like to review this Story?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

187 Views
Added on December 21, 2014
Last Updated on December 21, 2014
Tags: ankara sohbet, sohbet, chat

Author

sohbetv
sohbetv

ankara, haymana, Turkey



About
Merhaba http://www.makarachat.com http://www.makarachat.org more..

Writing
Edirne Chat Edirne Chat

A Story by sohbetv


Edirne Sohbet Edirne Sohbet

A Story by sohbetv