Det Sidste Du Ser

Det Sidste Du Ser

A Poem by Amsomnia-Studios
"

Denne tekst blev faktisk skrevet tilbage i 2008, citatet blev senere tilføjede, noget af teksten blev også rettet senere hen...

"

Det Sidste Du Ser


Vi skal ud, vi skal derud, vi skal langt væk. Så langt væk at ingen nogensinde vil finde os. Jeg tager imod de drømme som du holder fast i. Passer på dem for dig. Vi skal derud, derud hvor der er stille. Der kan ingen mennesker leve. Men bare rolig jeg holder fast i dig. Jeg lader dig ikke ud af syne. Slipper dig ikke. Du kan gå frit rundt.


En dag må vi kæmpe, en dag må vi tage os sammen, men lige nu kan du tage det roligt. Du kan hvile dig bag et af de tusinde træer som kan ses så langt øjet rækker.


Det er også iorden hvis du skulle falde i søvn. Sov på mit skød, hvil dig her, vi bevæger os videre i morgen. Er du klar til at opleve det nye, se havet i dens fulde skønhed. Se solen skinne som aldrig før. Åben øjenene, desværre kommer du kun til at se det en gang, så sørg for at få det hele med.


Vi er to, vi er de eneste her, vi lever ikke mere. Vi er kun sjæle der flyver rundt, men se ud over verdenen, se ud over den verden som du aldrig har kunne se før nu. Vi er her for at hjælpe alle de andre. Men derfor skal du stadig love mig at du får alt det her med, du kommer aldrig til at opleve det igen.


Vi er kun to, men det er nok. Vågn op nu min ven, vågn op, du har sovet længe nok her ved dette træ. Det er på tide at vi rejser os op. Vi må videre, videre mod verdens ende. Der skal vores kamp begynde, der skal vi kæmpe for alle andre mennesker.


Lov mig at du får det hele med inden alt ender. Sammen må vi kæmpe, sammen må vi vise hvem vi er, sammen må vi vise jordens udstråling, disse er vores sidste minutter kæmp men nyd dem fulgt ud. Vi har kæmpet nu, vi har gjort vores indsats.


Med vores kræfter har vi hjulpet alle andre. men nu må vi sige farvel og blive her for, Her skal vi blive ved med at være og vi skal forevig lyse som to krystalliseret sommerfugle i månens skær.  


”Lad ikke som om du kan leve forevig, vågn i stedet for op og accepter at en dag vil dette skønne liv, alle de glade smil. Den specielle sommerdag, de utallige drømme blot være et krystalliseret minde som altid vil stråle ud fra din sjæl.”

Michael Petersen 2012

© 2013 Amsomnia-Studios


Author's Note

Amsomnia-Studios
Ignore Grammar Problems!

My Review

Would you like to review this Poem?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

194 Views
Added on May 8, 2013
Last Updated on May 8, 2013
Tags: det, sidste, du, ser amsomnia, studios, michael, petersen

Author

Amsomnia-Studios
Amsomnia-Studios

Sønderborg, Sønderjylland, Denmark



About
My name is Michael, I usually go under the name Amsomnia Studios doing various things like writing fanfiction, doing reviews on youtube including many other things, but I have in fact been writing poe.. more..

Writing