Den Stora Hat-Krönikan

Den Stora Hat-Krönikan

A Story by Vinterprinsessa
"

A bit experimental. A column where the opinion is hate against everything and all. Not seriously meant, of course.

"


Det finns en sak i den här världen som är riktig jävlig och det är kvinnor.

Vad det än är så ser de alltid tusen små fel på det, och de ska tjata, tjata, tjata tills någon annan fixar problemet i fråga. För själva kan de ju det aldrig, det hinns inte med mellan shoppingrundorna, pedikyren och lattesörplandet.

Även om de (otroligt nog!) skulle få en sekund över åt de problem som de själva har hittat på och förstorat upp till gigantisk storlek på grund av att de tänker alldeles för mycket onödiga tankar hela tiden så har de ju ingen faktisk kompetens till att klara av något annat än att just sminka sig, köpa skor för alldeles för mycket pengar samt kanske klämma ut en och annan bebis. Big deal.

Män, å andra sidan, kan inte ens det. De kan bara sitta på soffan och dricka öl och glo på fotbollen på TV. Eller kanske ibland masa sig upp, klia sig lite i rumpan och hasa ner till den lokala puben för att där sitta och dricka öl och glo på fotbollen på den lilla teven som hänger i taket.

Och medan de gör detta skriker de. Skriker med sina grova, brölande röster och med sina fula munnar, som luktar illa. Detta är sannerligen enda gången då man ser lite energi ifrån dessa vulgära, barbariska varelser.

Barbariska, för den delen, är adjektivet för ”barbarer”, otäckt, ociviliserade folk som inte passar in i det moderna samhället. Några som verkligen inte gör det är negrer. De är mer djur än människor. Någonting som är så stort och fluffigt som afrohår kan omöjligt platsa in nånstans, förutom möjligen i en buske någonstans i Afrikas djupaste djungler. Där man äter bananer. Långa, falliska hemska saker. Med sin jobbiga, skrikiga, gula färg. Lika jobbig och skrikig som all hemsk neonrosa och illröd som tonåringarna sysslat med i Japan, eller under puckade dansfestivaler i Indien. Usch, asiater. Jobbiga små korta människor med löjliga accenter och konstiga skriftspråk. Och alltid ska de vara så ”speciella” och hitta på massa fula idiotgrejer som ingen vettig människa möjligen kan tänkas vilja ta i med tång. Förutom alla små töntiga ariska barn och tonåringar (jag hatar barn och tonåringar. Äckliga små apmänniskor som inte kan nåt och bara duger till att vara i vägen. Nästan som åldringar, då.) i den rika, vita delen av världen, då. Varför är den delen så rik, då? För att folket som lever där är pompösa blekfisar som tror att de är mycket bättre än alla andra och att de kan behandla alla andra raser hur de vill. Men egentligen så är de ju bara värdelösa små fjantar som inte ens fattar att deras högt prisade, ariska skönhetsideal, blont hår och blåa ögon, endast är onaturliga mutationer som skulle ha utrotats ur människosläktet för många generationer sedan.

Utrotats, ja. Det är väl det som alla araber och perser och den typen av folk håller på med nu. Bara bombar hela tiden gör de, jag tycker det är så fånigt. De borde väl ändå förstå att inget bara kan komma av att de utrotar sig själva. Förutom att vi andra kanske slipper deras konstiga språk som får det att låta som att de är konstant arga. Och deras hemska, buskiga mustascher och ögonbryn. Fy fan.

För att inte tala om den hemska avgasen och larmet i städer som Dubai. Och andra storstäder med för den delen. Där frodas kriminalitet och korruption. Och ute ”på landet” frodas fördomar och dålig boskapsskötsel. Människor borde inte bo tillsammans, då börjar de bara käfta med varann. Och Mannen i Hålet om du läser detta, du ska bara hålla käften för du är inte så jävla cool som du kanske tror ute i ditt lilla hål i Brasiliens regnskog. Och du är säkert bög, förresten.

Homosexuella är så jobbiga. De ska jämt uppmärksamma sig själva ”Titta här! Vi är inte som ni! Respektera oss!” Är det inte ganska självklart att man inte får respekt när man har enorma organiserade dildopartyn där man stänger ute halva jordens befolkning och går runt i nån slags maskeraddräkt, utklädd till enorma vaginor? Eller spökar ut sig i tajta läderkalsonger och rosa fjäderboas och dansar på truckflak genom hela Stockholm, för den delen.

Då blir alla små heteros sura. ”Homosarna tar för mycket uppmärksamhet!” Gnäll, gnäll, men ska heterosexuella få uppmärksamheten och respekten istället då? För vad? För att de trycker ur sig barn i tid och otid och överbefolkar planeten? Duktigt gjort... not. Sen kostar de samhället en massa pengar när de inte kommer överens på grund av ”könsskillnader” de skapat själva och därför måste gå i familjeterapi. Vilket vissa besvärliga bisexuella människor också måste, de ska väl ha sin beskärda del av skattebetalarnas pengar (de asen! De bara kräver mer hela tiden, oavsett hur mycket de får!), eftersom de ska vara så ”lagom” jämt. ”Hålla alla dörrar öppna” och vara ”trendigt öppensinniga”. Ha. Trendoffer.

Det här var en litet urval av några på min lista över alla de folkgrupper som har irriterat mig den senaste tiden. De är alla fullkomligt vidriga människor och jag hatar varenda en utav dem.

Jag hoppas att ni, kära läsare, aldrig har den oturen att tvingas möta någon ur någon av dessa gräsliga, onämnbara grupper jag just har beskrivit.


P.S. Ni är också med på listan.


Signerat,

Tyckfia von Åsiktslund







Fotnot: Mannen i Hålet räknas som världens minsta samhälle, det består av en man som bor i ett hål i skogen alldeles själv för hans övriga naturbefolkningsstam har blivit dödad av aggressiva bönder. Ingen kan kommunicera med honom då han bara talar ett språk och är den sista som talar det. Så det är inte så troligt att han kommer läsa den här krönikan. Dessutom har han den fula ovanan att slänga delar av döda djur på folk som kommer för nära, så egentligen skiter jag hårt i vad det aset tycker om min krönika.

© 2010 Vinterprinsessa


Author's Note

Vinterprinsessa
Tycker ni att de är för intrasslat? Att "hatet" skulle kunnat visas på ett enklare sätt för en krönika?

My Review

Would you like to review this Story?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

241 Views
Added on May 12, 2010
Last Updated on September 15, 2010
Tags: Hate, column krönika, hat

Author

Vinterprinsessa
Vinterprinsessa

Göteborg, Sweden



About
I joined here to get some feedback that doesn't amount to "Dude, that's some weird s**t". So... feel free to comment on said Weird S**t. Otherwise it's just gonna get weirder, and then who knows... more..

Writing