Newport CH International Group: Noen Tips om hvordan å gå inn i resirkulering virksomheten

Newport CH International Group: Noen Tips om hvordan å gå inn i resirkulering virksomheten

A Chapter by Chao Xìng

Gjenvinning kan være en lønnsom venture til hvis etterspørselen etter et bestemt materiale eller visse materialer rettferdiggjør det i localidad. Finn ut hva du kan fokusere på, og utarbeide en plan for å starte en resirkulering virksomhet. Her er de spesifikke trinnene du må utføre for å sette opp virksomheten:

                

1. undersøke

Gjøre de nødvendige legwork for å avgjøre hvilket materiale gir det mest levedyktige alternativet tilgjengelighet og pris. Du må også vurdere om det er allerede en bedrift med det samme mål materialet du vil velge. Husholdningsartikler som gamle møbler, hvitevarer eller brukte bygningsmaterialer kan gi god inntekt så lenge ingen allerede har en pågående virksomhet. Du kan velge å velge høyde-tech produkter til recylcle, som uold PC, TV, digitale telefoner, kameraer og digitale leketøy. Slike elementer har gull og andre edle metaller kan du gjenbruke. I noen utviklingsland, resirkulering gå rundt underavdelinger eller landsbyer i kjøretøy samle brukes høyteknologisk utstyr eller erstatte dem med andre apparater. Disse menneskene vet verdien av gull- og gull vil være dyrebare.

 

2. Finn kapital til å finansiere virksomheten

Tydeligvis, du trenger kapital til å støtte bedriften resirkulering. Om du høyne det fra besparelser eller låne penger, beløpet som trengs er ikke så stor for denne bestemte venture. Kontroller at din leve-regning er dekket og vil ikke bli ofret når du starter din bedrift. Men så lenge tilbake kan garanteres av nivået på etterspørselen etter elementer, ta noen risiko vil anspore du fortsette med selvtillit.

 

3. Sett opp en butikk

Mange kan vurdere resirkulering som ingenting men en useriøs shop eller en søppel halvveis-huset. Men hvem bryr seg hva det er så lenge du gjør gode og ærlige penger ut av det. Det serverer en verdifull rolle i å bevare og beskytte miljøet og du burde bli belønnet (gjennom hva du tjener) for å gå til et slikt prosjekt. Ved hjelp av ditt eget hjem som stedet for innsamling av elementer er det beste alternativet som det frigjør deg fra Sportsreiser. Men kan å ha nok plass til å lager på elementet være en fordel; leie en strategisk sted kan derfor bli et levedyktig alternativ som du kan snu virksomheten å gjøre et anstendig resultat. Det avhenger av din evne til å kjøre virksomheten og din lidenskap for å gjøre venture vokser så mye som mulig.

 

4. annonser

Dette fungerer begge veier: du ønsker folk å vite du er ønsker å kjøpe eller samle kasserte materiale som selger resirkuleres eller gjenbrukes elementer. Først gjelder din kilde til elementer du kan samle eller kjøpe; andre potensielle kunder som du vil selge varene til. Balansegang slik at du tjener penger er den viktigste trikset av virksomheten. Dette innebærer å vite hvilke elementer du må kjøpe-inkludert kvaliteten, antall og lønnsomhet. Du må også vurdere hvordan å samle og gjenstander til butikken din. Hvis transport kostnadene reduserer din fortjeneste, kan det være hensiktsmessig å lade kjøpere å betale for leveringer eller la dem plukke opp elementene. Være kreativ bidrar mye i styrke profitt.

 

5. vedta et unikt konsept for din bedrift

De fleste "junk forhandlere" aldri vokse utover den tradisjonelle eller legge til stereotyp skitne-søppel-business utbredt i mange land. Men vi har sett hvordan kreative mennesker, spesielt ekte kunstnere skrapmetall, for eksempel kommer opp med prisbelønte mesterverk eller høy moderne kreasjoner. Fantasien kan ta flotte premier til de som har den dristige og lidenskap for å lykkes. Gå inn i virksomhet samtidig oppfylle drømmen om å skape kunst eller legge verdi til kasserte ting kan være både givende og underholdende forsøke.

 

Newport tror på kapasiteten til enkelt å gjøre en forskjell i en verden der middelmådighet overflod. Og likevel, selv i en verden som er generelt homogen i mange aspekter (Tenk på rad-hus eller rask-mat som dekker "samlebånd mat"), en viss innovasjon kan tjene til å legge krydder og variasjon at flertallet vil velkommen og selv omfavne.

 

 

 



© 2015 Chao Xìng


My Review

Would you like to review this Chapter?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

102 Views
Added on May 24, 2015
Last Updated on May 24, 2015