Unutma Beni 1162.Bölüm Tek Part İzle 15 Kasım 2013

Unutma Beni 1162.Bölüm Tek Part İzle 15 Kasım 2013

A Story by yilmaz aksoy
"

Unutma Beni 1162.Bölüm Tek Part İzle 15 Kasım 2013

"
İlkay Selim’i boşanma konusunda ikna etmeye çalışır. Selim isteksiz görünmektedir. Selim, hâkim karşısında ne diyecektir? Şirket şoförlerinden Yavuz, Rıfat’ı konuşmak için çağırmıştır. Rıfat’a, Emine ve Şerif’le ilgili neler diyecektir? Rıfat çok öfkeli bir şekilde karakola gider, Şerif hakkında suç duyurusunda bulunacaktır. Hikmet ona engel olabilecek midir? Şerif babasını arar, Hikmet Şerif’i, Emine’yi kaçırdığı için azarlar. Şerif Emine’yi nereye götürmüştür? Ceylan çok üzgün bir şekilde Güleser’in yanındadır. Ceylan’dan hoşlanmaya başlayan Volkan Ceylan’ı nasıl teselli edecektir?vv
 Çiğdem, Erdem ve Ebru için nasıl bir sürpriz hazırlar? Erdem ve Çiğdem ne için tartışacaklardır?İlkay Selim’i boşanma konusunda ikna etmeye çalışır. Selim isteksiz görünmektedir. Selim, hâkim karşısında ne diyecektir? Şirket şoförlerinden Yavuz, Rıfat’ı konuşmak için çağırmıştır. Rıfat’a, Emine ve Şerif’le ilgili neler diyecektir? Rıfat çok öfkeli bir şekilde karakola gider, Şerif hakkında suç duyurusunda bulunacaktır. Hikmet ona engel olabilecek midir? Şerif babasını arar, Hikmet Şerif’i, Emine’yi kaçırdığı için azarlar. Şerif Emine’yi nereye götürmüştür? Ceylan çok üzgün bir şekilde Güleser’in yanındadır. Ceylan’dan hoşlanmaya başlayan Volkan Ceylan’ı nasıl teselli edecektir? Çiğdem, Erdem ve Ebru için nasıl bir sürpriz hazırlar? Erdem ve Çiğdem ne için tartışacaklardır?

© 2013 yilmaz aksoy


My Review

Would you like to review this Story?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

496 Views
Added on November 15, 2013
Last Updated on November 15, 2013

Author

yilmaz aksoy
yilmaz aksoy

Rize, Merkez, Turkey



About
Country called Germany, II. After World War II, and this is a result of the political and geographical separation of the two names, from 1949 to 1990 (up to the unification of West Germany and East Ge.. more..

Writing