Deniz Yıldızı 898.Bölüm Tek Part İzle 15 Kasım 2013

Deniz Yıldızı 898.Bölüm Tek Part İzle 15 Kasım 2013

A Story by yilmaz aksoy
"

Deniz Yıldızı 898.Bölüm Tek Part İzle 15 Kasım 2013

"
Banu hamile yalanını Pelin'e anlatır, İkili birlikte dertleşmek için Esra ve Melih'in de olduğu yere gider. Acaba Banu, bu defa Esra ve Melih'i yakalayacak mıdır? Can ve Suna gizli saklı bir parkta buluşur, dertleşir. Acaba Can, Suna'ya Banu'nun hamile olduğunu söyleyecek midir? Engin, Gizem ve Sarp'ın babası Tahsin'in yerini öğrenebilmek için bir plan yapmıştır. Elif'i kullanarak Sarp'tan bilgi alacaktır. Acaba Sarp, bu defa Elif'in yaşadığını öğrenecek midir?hyhh
 İkbal, Bahri'ye Yıldız'ın Mustafa'nın kızı olduğu yalanını söylemiştir. Buna inanan Bahri baba-kızı bir araya getirmek için psikiyatriste gitmelerini ister. Acaba Mustafa bu duruma daha ne kadar katlanacaktır?Banu hamile yalanını Pelin'e anlatır, İkili birlikte dertleşmek için Esra ve Melih'in de olduğu yere gider. Acaba Banu, bu defa Esra ve Melih'i yakalayacak mıdır? Can ve Suna gizli saklı bir parkta buluşur, dertleşir. Acaba Can, Suna'ya Banu'nun hamile olduğunu söyleyecek midir? Engin, Gizem ve Sarp'ın babası Tahsin'in yerini öğrenebilmek için bir plan yapmıştır. Elif'i kullanarak Sarp'tan bilgi alacaktır. Acaba Sarp, bu defa Elif'in yaşadığını öğrenecek midir? İkbal, Bahri'ye Yıldız'ın Mustafa'nın kızı olduğu yalanını söylemiştir. Buna inanan Bahri baba-kızı bir araya getirmek için psikiyatriste gitmelerini ister. Acaba Mustafa bu duruma daha ne kadar katlanacaktır?

© 2013 yilmaz aksoy


My Review

Would you like to review this Story?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

685 Views
Added on November 15, 2013
Last Updated on November 15, 2013

Author

yilmaz aksoy
yilmaz aksoy

Rize, Merkez, Turkey



About
Country called Germany, II. After World War II, and this is a result of the political and geographical separation of the two names, from 1949 to 1990 (up to the unification of West Germany and East Ge.. more..

Writing