3 Motive esentiale pentru care o afacere are nevoie de un site

3 Motive esentiale pentru care o afacere are nevoie de un site

A Story by Simion

Orice proprietar de afacere se intreaba la un moment dat daca poate obtine beneficii care sa „merite” de pe urma unui website. Bugetul alocat pentru procesul de creare site este, insa, unul vital. Sa vedem impreuna de ce la Agentia de Creatie consideram ca site-ul web este exact ca o carte de vizita pentru orice business, brand sau idee.

1.    Business-ul obtine credibilitate

In prezent, cei mai multi consumatori folosesc Internetul pentru a cauta produse sau servicii de care au nevoie. Traim in era tehnologiei, iar acum oricine poate verifica „online” care este treaba cu o anumita afacere. Fara un site web, potentialii clienti pot fugi la competitie " daca dumneavoastra nu sunteti prezent online. Daca deja ati trecut de faza de „creare site”, dar design-ul nu este unul modern, reproiectarea acestuia intr-un mod profesional va duce beneficii masive pe termen lung.

2.    Promovare la o fractiune din costuri

Ideea de „nu imi permit un site web” nici macar nu ar trebui sa existe. In 2014, orice detinator de afacere ar trebui sa stie ca, de fapt, nu isi permite sa NU aiba un site web. La Agentia de Creatie avem pachete de creare site pentru orice profil de client " incepem de la site-uri de prezentare si ajungem pana la cele complexe " pentru business-urile mari. Costurile reclamelor pe alte canale media sunt semnificativ mai mari decat detinerea si intretinerea unui site web, de aceea recomandam site-ul web ca fiind cea mai economica metoda de promovare a unei afaceri.

3.    Este accesibil 24/7

Serviciile de creare site si gazduire web de la Agentia de Creatie va asigura ca site-ul dumneavoastra va fi accesibil 24/7, 365 zile pe an, oferind solutii de calitate clientilor regulati, dar si celor care va trec pragul pentru prima data. Spre deosebire de magazinul fizic, care are anumite „ore de functionare”, site-ul web nu are asa ceva. Cu vietile grabite si aglomerate pe care le avem, site-ul este un punct de vanazare incredibil atunci cand se face decizia de achizitie.

© 2017 Simion


Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

118 Views
Added on December 14, 2014
Last Updated on May 12, 2017