Cum sa creezi o impresie de milioane cu ajutorul unor simple marturii nunta?

Cum sa creezi o impresie de milioane cu ajutorul unor simple marturii nunta?

A Story by Simion

Stiai ca in cele mai multe dintre cazuri aceste marturii nunta ajung direct la cosul de gunoi? Nu dorim sa va speriem dar acesta este adevarul. Evident, persoanele care fac acest lucru nu vor recunoaste niciodata ca au facut o astfel de traznaie. Insa, daca nu le-a placut si nu au gasit nici un fel de utilitate la micul dar oferit nici nu au gasit motive pentru care sa merite sa le pastreze. Insa, nu va faceti probleme intrucat urmand cateva sugestii simple veti reusi sa achizitionati marturii nunta pe care invitatii sa doreasca sa le pastreze cu orice pret.

 

            Pana la urma cat de greu este sa gasesti marturii nunta perfecte?

 

Va avertizam din start, misiunea nu este atat de usoara pe cat ati crede. Pentru a putea sa creati o impresie cat mai placuta invitatilor atunci cand le oferiti marturii nunta sa analizati si ce tip de oameni vor fi invitati. Trebuie sa le oferiti niste lucruri pe care sa le gaseasca utile. De exemplu, bunica de la tara nu va sti cum sa foloseasca un obiect de ultima generatie oricat de interesant vi s-ar parea. Marturiile de nunta trebuie sa fie de bun gust si cu caracter general care sa cuprinda exact gusturile invitatilor pe care ii aveti.

Nu te avanta niciodata sa cumperi lucruri pe care invitatii nu le vor folosi niciodata. In schimb, ofera un strop de empatie atunci cand le alegi si gandeste-te la ceva care chiar i-ar ajuta pe invitatii tai. Marturiile de nunta nu sunt deloc despre voi asa cum multe cupluri considera. Se adreseaza invitatilor. De exemplu, daca oferiti cate un saculet cu bomboane de ciocolata puteti sa atasati o eticheta pe care sa scrie ,,special pentru familia X”. Un astfel de detaliu cu siguranta va fi remarcat.

 

 Alegerea cu grija a marturiilor de nunta un pas deosebit de important

 

        Puteti chiar voi sa scrieti cate un mesaj personalizat si sa il atasati micului dar pentru invitatii dumneavoastra. Trebuie sa tineti minte ca este ceva simbolic asadar nu trebuie sa va avantati nici in cheltuieli foarte mari numai pentru a crea o impresie placuta. Riscati sa nu impresionati foarte mult daca este vorba despre un cadou mult prea consistent sau daca achizitionati ceva diferit pentru fiecare categorie de invitati. Mai mult de atat, s-ar putea simti jigniti ca primesc ceva diferit fata de restul invitatilor.

            In schimb puteti sa alegeti marturii nunta  https://sisse.ro/marturii-de-nunta  care sa treaca testul calitatii si bunului gust. Nu va conta cat de mic este cadoul dar daca este de calitate atunci va impresiona cu siguranta. Orice ai face arata-le invitatilor ca ai tinut cont de ceea ce isi doresc si, daca pe deasupra vei reusi sa ii emotionezi atunci vei face o treaba excelenta.

            Atunci cand pornesti in cautarea unor marturii nunta perfecte este bine sa tii cont de ceea ce le-ar placea cu adevarat invitatilor tai. Pana la urma este vorba despre multumirea si aprecierea pe care le-o arati pentru ca au venit la nunta voastra. Nu uita sa incepi cautarile din timp si sa nu te grabesti. Astfel vei reusi sa lasi o impresie cat mai placuta si sa le oferi invitatilor marturii nunta deosebite dar si utile.

© 2018 Simion


Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

58 Views
Added on June 9, 2018
Last Updated on June 9, 2018