Potrivite in casele unde exista copii

Potrivite in casele unde exista copii

A Story by Simion
"

De cate ori nu i-ai certat pe cei mici sa nu mai tranteasca capacul de la toaleta sau sa nu mai arunce diverse obiecte inauntru. Nici nu mai poti sa spui cu exactitate de cate ori ai facut astfel de a

"

 Daca a venit momentul sa cumperi alte capace WC pentru casa ta atunci probabil iti doresti unele modele care sa fie potrivite sa se regaseasca in baile familiilor cu copii.

Avand in vedere ca la ora actuala exista pe piata foarte multe optiuni chiar si pentru aceste capace WC, pentru a fi potrivite intr-o casa unde locuiesc copii si animale de companie am decis sa iti prezentam cateva modele care s-ar putea sa fie exact ceea ce cauti.

Tehnologiile moderne au permis diversificarea ofertelor si punerea la dispozitie a clientilor multe obiecte sanitare utile si cu functii pe care nici macar nu ti le-ai putut imagina pana in prezent.

 

Capace WC cu amortizare

 

Unul dintre primele modele de capace WC care sunt alese de parintii de pretutindeni este reprezentat de capacele pentru toaleta cu amortizare. Acestea prezinta foarte multe avantaje mai ales in ceea ce priveste reducerea zgomotului. Indiferent de cate ori ar fi ridicat capacul de la toaleta acesta nu se tranteste. Coborarea capacului de WC se face in mod silentios, asadar se poate utiliza si in timpul noptii fara sa existe teama ca va genera zgomote care sa trezeasca toata casa. Fata de alte produse similare de pe piata, acest model de capace WC este mai costisitoare dar daca iti doresti liniste in casa atunci este modelul in care trebuie sa investesti.

 

Capace pentru toaleta automate echipate cu senzor de miscare

 

Un alt model care va atrage atentia oricarui parinte si capabil sa ofere foarte mult confort utilizatorului este reprezentat de capacele de toaleta automate inteligente echipate cu un senzor de  miscare. Actionarea capacului de toaleta se face in mod automat si in momentul in care o persoana doreste sa utilizeze toaleta atunci capacul se ridica iar in momentul in care ai plecat capacul coboara singur. Iubitorii de confort vor gasi foarte multe avantaje atunci cand utilizeaza un astfel de capac pentru toaleta. In plus, este un model care iti asigura igiena intrucat nu va mai trebui sa pui mana pe capac.Modelul este putin mai costisitor dar avantajele sale cu siguranta te vor convinge ca reprezinta cea mai buna solutie pentru a dezvata copii de aceasta joaca a lor din baie.

 

Capace pentru toaleta cu adaptor pentru copii

 

Un model mai simplu care nu iti pune la dispozitie atata tehnologie ca modelele anterioare este reprezentat de capace WC cu adaptor pentru copii. Mai ales daca sunt la o varsta destul de frageda cei mici nu vor putea sa utilizeze o toaleta care este destinata mai mult pentru adulti. Aceste modele cu adaptor pentru copii se potrivesc cel mai bine pentru familiile cu copii si pentru cei care nu doresc sa investeasca foarte mult in astfel de accesorii pentru baie.

Acum depinde de tine sa faci alegerea corecta pentru tine si familia ta dar, din punctul nostru de vedere aceste trei modele sunt cele mai recomandate daca iti doresti sa readuci linistea in familia ta si toata lumea sa se bucure de confort in momentul in care utilizeaza toaleta.

 

 

© 2019 Simion


Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

31 Views
Added on May 30, 2019
Last Updated on May 30, 2019