Testarea fidelitatii partenerului la poligraf

Testarea fidelitatii partenerului la poligraf

A Story by Simion
"

Pentru a putea consolida o relatie de cuplu trebuie sa existe incredere intre cei doi parteneri.

"

Dar, pe masura trecerii timpului pot sa apara suspiciuni, cu privire la relatiile extra-conjugale, imaginate sau reale. In orice caz, prezenta acestor suspiciuni umbreste zilele celui care are aceste sentimente. Drept urmare, este evitata comunicarea, apar situatii ciudate care pun in dificultate partenerul care nu poate sa inteleaga noile schimbari care au avut loc in relatie.

Cea mai buna solutie este sa apelezi la modalitati prin care poti sa afli adevarul iar acestea sunt intotdeauna la indemana sa te ajute atunci cand te afli in impas.

 

Metode prin care poti sa testezi fidelitatea partenerului

 

Atunci cand exista indoieli in relatie este foarte complicat sa consolidezi o relatie, asadar, ai nevoie de niste dovezi cu ajutorul carora sa iti confirmi sau sa inlaturi orice indoiala. In special daca simti ca partenerul minte, atunci o solutie foarte buna este sa apelezi la ajutorul specialistilor pentru a efectua un test la poligraf, o sedinta programata la un consilier specializat pe relatiile de cuplu, ajutorul prietenilor sau sa cercetezi pe cont propriu. Fiecare dintre aceste modalitati iti poate oferi raspunsurile pe care le cauti dar fiecare are o modalitate de abordare diferita.

Daca te gandesti la un test la poligraf atunci ar trebui sa stii ca subiectul este unul destul de delicat si partenerul nu poate sa fie intotdeauna de acord cu o astfel de masura pentru testarea fidelitatii. Din contra, daca se dovedeste ca pana la urma suspiciunile tale au fost doar niste simple presupuneri relatia s-ar putea destrama. Totusi, sunt multe cupluri care accepta sa fie supusi unei astfel de testari dar, discutia intotdeauna ramane intotdeauna un subiect destul de delicat. Recomandarea noastra este sa iti alegi cuvintele foarte bine atunci cand doresti sa apelezi la un astfel de instrument de testare al fidelitatii.

Un consilier specializat pe relatii poate sa te ajute din momentul in care incepi sa ai aceste suspiciuni si se pot obtine rezultate in sensul ca relatia poate sa fie reparata si toate suspiciunile sa fie inlaturate prin discutie. In schimb, un test la poligraf poate sa interpreteze onestitatea cuvintelor si sa ajute in luarea unei decizii concrete. Ajutorul prietenilor sau cercetarile pe cont propriu nu aduc intotdeauna rezultatele asteptate intrucat subiectul poate sa interpreteze acest lucru ca fiind o violare a propriei intimitati si sa actioneze in consecinta. Astfel, ajungem intotdeauna inapoi la faptul ca este mai intelept sa se discute despre problemele cu care se confrunta relatia si sa se apeleze la metode specializate pentru descoperirea adevarului.

 

Elimina orice dubiu prin alegerea modalitatii corecte prin care sa judeci situatiile

 

Efectuarea unui test la poligraf trebuie sa se faca de comun acord si sa fie doar ultima solutie pentru descoperirea adevarului, atunci cand alte metode au esuat. Indiferent cat de grava ti s-ar parea situatia, trebuie sa iei in calcul toate amanuntele si apoi sa iei o decizie. Testul poligraf reprezinta unul dintre cele mai sensibile subiecte si avand in vedere ca implica partenerul tau trebuie sa te asiguri ca ai obtinut acordul sau pentru a participa la o astfel de testare.

© 2019 Simion


Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

42 Views
Added on June 21, 2019
Last Updated on June 21, 2019