Avantajele testului poligraf

Avantajele testului poligraf

A Story by Simion
"

Daca te confrunti cu o situatie neplacuta si doresti sa iti gasesti linistea o data pentru intotdeauna, atunci ai nevoie de o solutie eleganta prin care sa obtii ceea ce iti doresti.

"

Testul la poligraf reprezinta un instrument foarte eficient de solutionare a diverselor situatii indiferent de complexitatea lor. Sunt foarte multe persoane care au inteles care sunt avantajele unui test la poligraf si beneficiaza de astfel de servicii ori de cate ori simt ca lucrurile nu sunt atat de clare pe cat ar trebui sa fie.

Avantajele testarii la poligraf sunt destul de multe insa, merita sa le mentionam pe cele mai importante, astfel incat sa iti schimbi perceptia acestui instrument foarte eficient prin care poti sa iti solutionezi problemele care te apasa.

 

Avantajele testarii la poligraf

 

Poligraful nu este un aparat care sa detecteze minciuna ci inregistreaza niste reactii psihofiziologice precum respiratia, tensiunea arteriala pulsul, etc., caracteristice starilor de tensiune emotionala. Este una dintre cele mai sigure cai prin care se sondeaza simularea intrucat se exploateaza posibilitatea stiintifica de a inregistra modificarile fiziologice ale subiectilor testati, concomitent starilor emotionale corelate cu negarea adevarului si starea de frica resimtita fata de posibilitatea demascarii sale.

Poligraful nu inregistreaza minciuna ca atare ci modificarile fiziologice ale organismului. Vinovatia este asociata unor sentimente si, in momentul in care se doreste sa se mascheze realitatea, acest lucru se face destul de dificil. O minciuna necesita un efort mental considerabil pentru a o face sa para credibila dar la nivel emotional intotdeauna exista ceva care sa tradeze modalitatile de incercare a ascunderii adevarului.

Persoanele reactioneaza atunci cand mint deoarece intrebarile relevante ale testului provoaca emotii sau trairi care au legatura cu producerea infractiunii.

Un alt avantaj al testului la poligraf este acela ca metoda este una foarte transparenta dar si confidentiala. Examinatorul nu va dezvalui rezultatele testului persoanelor neautorizate iar munca sa este intocmai ca cea a unui medic. Se poate avea incredere deplina intr-o astfel de testare intrucat acesta nu este menit sa pericliteze integritatea si imaginea unei persoane.

 

Testarea la poligraf un instrument util pentru determinarea situatiilor reale

 

Este o modalitate excelenta prin care se pot testa variantele emise de subiectii care au luat parte la situatia respectiva. Poligraful poate sa analizeze comportamentele persoanelor implicate si sa ajute in luarea unei decizii cat mai corecte. Poligraful nu este un detector de minciuni, el este mai degraba un instrument prin care se analizeaza comportamentele psihologice si modul in care omul reactioneaza la anumiti stimuli din mediul exterior, cum ar fi, de exemplu, intrebarile adresate.

Foarte multe companii dar si persoane care doresc sa aduca lumina in problemele care le umbresc existenta, apeleaza cu incredere la testarea la poligraf. In cazul in care te afli intr-o situatie care ti se pare imposibila de rezolvat, poti sa apelezi la testarea la poligraf. Aceasta din urma iti va oferi tot ceea ce ai nevoie pentru a aduce lumina in toate problemele care te apasa. Apeleaza la firme specializate in testari cu poligraful si vei putea sa iei intotdeauna deciziile corecte.

 

 

© 2019 Simion


Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

26 Views
Added on June 27, 2019
Last Updated on June 27, 2019