Ce trebuie sa stii despre contractul semnat la firma de rent a car?

Ce trebuie sa stii despre contractul semnat la firma de rent a car?

A Story by Simion
"

Este foarte simplu sa inchiriezi o masina pentru concediu sau pentru o deplasare in interes de afaceri dar este si mai simplu sa fii dezamagit in cazul in care firma de rent a car se dovedeste a fi ne

"

Atunci cand se incheie contractual de inchiriere pentru masina trebuie sa se tina cont de mai multi factori, astfel incat serviciile la care ai apelat sa se dovedeasca a fi de incredere si serioase.

Primul pas pentru a beneficia de serviciile rent a car fara garantie in Bucuresti este sa te documentezi si sa soliciti mai multe oferte. Tocmai de aceea este important sa te gandesti din timp daca vrei sa calatoresti cu masina sau doresti sa strabati orasul la pas si sa folosesti mijloace de transport in comun. Daca iti doresti sa ai parte de tot confortul posibil, atunci cea mai buna solutie este sa apelezi la servicii de inchirieri auto.

 

Aspect pe care trebuie sa le cunosti despre contractele de inchiriere

 

Contractul de inchiriere reprezinta urmatorul pas care iti asigura faptul ca vei putea sa utilizezi masina dorita. Insa, inainte de a semna contractual de inchiriere al masinii trebuie sa discuti cu agentul si sa cunosti toate clauzele. Cele discutate despre starea masinii si conditiile de inchiriere si returnare trebuie sa se regaseasca pe contract.

Inainte de a semna contractul este recomandat sa parcurgi documentul cu atentie si sa identifici toate punctele discutiei avute cu agentul de la rent a car. Acest lucru este necesar pentru a evita neintelegerile ulterioare.

Un contract de inchirieri auto trebuie sa aiba 5 parti componente si anume: partile contractante, conditiile de inchiriere, termenul de inchiriere, litigii, conditiile de returnare ale autovehiculului. In afara de contractul de inchiriere trebuie sa te asiguri ca toate actele masinii sunt inmanate pentru a putea rula in conditii legale pe strazi.

In contractual de inchiriere mai este prevazuta si starea de functionare a autovehiculului. Inainte de a pune semnatura pe contract asigura-te ca realitatea coincide cu cele prezentate in contract. Daca ai depistat nereguli in ceea ce priveste starea autovehiculului inainte sa inchiriezi atunci solicita sa se intocmeasca un proces verbal in care sa fie consemnata starea constatata

Evita sa semnezi contractul inainte de a verifica toate aspectele acestea intrucat numai asa te poti bucura de servicii de calitate, fara surprise neplacute.

 

Cum poti sa te asiguri de seriozitatea firmei de rent a car?

 

Inainte de a inchiria autovehiculul este bine sa te documentezi cu privire la compania ale carei servicii doresti sa le accesezi. Poti face acest lucru foarte simplu, prin a accesa website-urile sau paginile retelelor de socializare unde vei putea gasi recenzii publicate de cei care au utilizat serviciile respective. Astfel iti vei face o idee despre experientele clientilor care au colaborat cu firma de rent a car si vei putea sa iti creezi o opinie proprie.

Nu uita sa iti alegi o masina care sa indeplineasca toate conditiile pentru a fi una care sa te serveasca pe toata perioada in care ai nevoie si sa te bucuri de servicii de calitate de fiecare data.

 

 

 

 

© 2019 Simion


Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

69 Views
Added on August 13, 2019
Last Updated on November 13, 2019