Iata cum sa te decizi ce usi metalice de calitate sa cumperi

Iata cum sa te decizi ce usi metalice de calitate sa cumperi

A Story by Simion

Cand vine vorba despre usi metalice de calitate si confectionate on cel mai scurt timp posibil, atunci trebuie sa va spun ca cei mai in masura sa faca asa ceva sunt echipa Usi-metalice.eu. Acestia au experienta in domeniu si personal specializat in confectionarea si montarea usilor metalice de toate genurile si a accesoriilor pentru acestea.
In magazinul lor online puteti gasi usi metalice multifunctionale cu unu sau doua canate confectionate din foi de tabla galvanizata care are la interior sunt sub forma de fagure pentru stabilizare. Foaia de tabla galvanizata din acest tip de usi metalice este de 39 de milimetri.


 La aceste usi se pot monta tocuri de colt de 44 de milimetri si praguri, daca se doreste, care poate fi montat cu cleme sau conexpanduri. Lor se pot atasa broaste reversibile pentru cilindru cu cheie tip patent si manere de nailon montate pe placa cu gaura de cilindru. Sunt absolut necesare doua balamale pentru fiecare canat. Trebuie sa mentionam ca vopsirea este facuta in camp electrostatic care are ca efect aspectul de coaja de portocala, acesta avand un efect de antizgariere.


Apoi sunt usi metalice izolate, de asemenea cu unu sau doua canate, insa de aceasta data intre foile de tabla galvanizata este vata minerala, care practic este si izolotia propriu-zisa. Grosimea foilor de tabla este de 50 de milimetri de aceasta data, iar tocul care se potriveste acesteia trebuie sa fie de 55 de milimetri. Pragul este, si de aceasta data, optional si se monteaza la fel ca si celelalte.


 Balamalele sunt tot in pereche pentru fiecare canat, insa de aceasta data una este cu arc care asigura autoinchiderea si cu rulment pentru reglaj pe verticala. Pentru acest tip de usi, pe langa vopsirea in camo electrostatic, se poate face si vopsire digitala cu nuante de imitatie de lemn sau chiar cu decoratiuni grafice.
Acestea sunt doar doua tipuri de usi pe care echipa de la Bucuresti le livreaza si monteaza in toata tara. In site se pot vedea o parte din comenzile care se fac acolo, pe loc. Sursa 
share this blog

 

 

 

 

 

© 2020 Simion


Know That I Too
We are never alone (a poem for mental health month)
Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

24 Views
Added on April 5, 2020
Last Updated on April 5, 2020