Aramızda Kalsın 8.Bölüm Tek Part İzle 14 Kasım 2013

Aramızda Kalsın 8.Bölüm Tek Part İzle 14 Kasım 2013

A Story by yilmaz aksoy
"

Aramızda Kalsın 8.Bölüm HD İzle 14 Kasım 2013, Aramızda Kalsın 8.Bölüm Tek Part İzle 14 Kasım 2013, Aramızda Kalsın 8.Bölüm Tek Parça İzle 14 Kasım 2013, Aramızda Kalsın 8.Bölüm İzle

"
Bahattin’in evinde sevinç ve üzüntü bir arada.... Yadigar’ın boşanma kararı ile burkulan aile, bir yanda genç kadını teselli ederken bir yandan da Civan’ı, Yelda ile baş göz etme telaşındadır. Kalbi Yadigar için atmaya başlayan ve bunun sinyallerini veren Civan, Yelda ile arasındaki problemi halletmeye çalışır. Geçmişte yaşananlardan habersiz olan Hüsne ise kendince harika bir plan kurmuştur: Yelda’yı ailesinden isteyecek ve kardeşiyle evlendirecek… Ama evdeki hesap çarşıya uymaz! Ceylan’a hediye gelen köpek ailenin hem yeni neşesi hem de belasıdır. Hüsne köpeği gezdirmeye çıkarınca olanlar olur. Arife, Mahir’e maç bileti hediye etmek isterken hiç beklemediği bir cevap ile karşılaşır. 
.
Mahir Arife’nin hediyesini geri çevirir. İkili arasındaki komik yanlış anlaşma giderek büyür.Bahattin’in evinde sevinç ve üzüntü bir arada.... Yadigar’ın boşanma kararı ile burkulan aile, bir yanda genç kadını teselli ederken bir yandan da Civan’ı, Yelda ile baş göz etme telaşındadır. Kalbi Yadigar için atmaya başlayan ve bunun sinyallerini veren Civan, Yelda ile arasındaki problemi halletmeye çalışır. Geçmişte yaşananlardan habersiz olan Hüsne ise kendince harika bir plan kurmuştur: Yelda’yı ailesinden isteyecek ve kardeşiyle evlendirecek… Ama evdeki hesap çarşıya uymaz! Ceylan’a hediye gelen köpek ailenin hem yeni neşesi hem de belasıdır. Hüsne köpeği gezdirmeye çıkarınca olanlar olur. Arife, Mahir’e maç bileti hediye etmek isterken hiç beklemediği bir cevap ile karşılaşır. Mahir Arife’nin hediyesini geri çevirir. İkili arasındaki komik yanlış anlaşma giderek büyür.

© 2013 yilmaz aksoy


My Review

Would you like to review this Story?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats


Author

yilmaz aksoy
yilmaz aksoy

Rize, Merkez, Turkey



About
Country called Germany, II. After World War II, and this is a result of the political and geographical separation of the two names, from 1949 to 1990 (up to the unification of West Germany and East Ge.. more..

Writing