Beni Affet 434.Bölüm Tek Part İzle 14 Kasım 2013

Beni Affet 434.Bölüm Tek Part İzle 14 Kasım 2013

A Story by yilmaz aksoy
"

Beni Affet 434.Bölüm HD İzle 14 Kasım 2013, Beni Affet 434.Bölüm Tek Part İzle 14 Kasım 2013, Beni Affet 434.Bölüm Tek Parça İzle 14 Kasım 2013, Beni Affet 434.Bölüm İzle

"
Tapu mağduru Musa’nın parasını ödemek üzere evine giden Bahar, karşılaştığı manzara karşısında şoke olurken, kendisini bir anda kanlı bir oyunun içinde bulur. Karısı için endişelenen Kemal bir yandan ailesinin başına gelenlerle uğraşırken bir yandan karısı Bahar’ı bulmaya çalışır. Ancak ikili, Cesur ve adamı Soner’in hazırladığı tuzaktan bihaberdir. Öte yandan Umut ve Leyla’nın evlilik haberi aile içinde büyük yankı bulur. .
Osman, intihara kalkışan karısı Zühre’den ayrılmak konusunda kararlıyken, Cüneyt ailesinin düştüğü durumdan kendini sorumlu tutar. Ailesini toparlamanın yolunun şirketi içine düştüğü darboğazdan kurtarmak olduğunu düşünen Cüneyt’in en büyük destekçisi yine Feride olacaktır. Öte yandan Eylül ve Alper’in yeni hedefi Yıldız’ın karşısına çıkan gizemli yabancı kimdir?Tapu mağduru Musa’nın parasını ödemek üzere evine giden Bahar, karşılaştığı manzara karşısında şoke olurken, kendisini bir anda kanlı bir oyunun içinde bulur. Karısı için endişelenen Kemal bir yandan ailesinin başına gelenlerle uğraşırken bir yandan karısı Bahar’ı bulmaya çalışır. Ancak ikili, Cesur ve adamı Soner’in hazırladığı tuzaktan bihaberdir. Öte yandan Umut ve Leyla’nın evlilik haberi aile içinde büyük yankı bulur. Osman, intihara kalkışan karısı Zühre’den ayrılmak konusunda kararlıyken, Cüneyt ailesinin düştüğü durumdan kendini sorumlu tutar. Ailesini toparlamanın yolunun şirketi içine düştüğü darboğazdan kurtarmak olduğunu düşünen Cüneyt’in en büyük destekçisi yine Feride olacaktır. Öte yandan Eylül ve Alper’in yeni hedefi Yıldız’ın karşısına çıkan gizemli yabancı kimdir?

© 2013 yilmaz aksoy


My Review

Would you like to review this Story?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

568 Views
Added on November 13, 2013
Last Updated on November 13, 2013
Tags: Beni Affet 434.Bölüm HD İzle , Beni Affet 434.Bölüm Tek Part , Beni Affet 434.Bölüm Tek Parç, Beni Affet 434.Bölüm İzle

Author

yilmaz aksoy
yilmaz aksoy

Rize, Merkez, Turkey



About
Country called Germany, II. After World War II, and this is a result of the political and geographical separation of the two names, from 1949 to 1990 (up to the unification of West Germany and East Ge.. more..

Writing