İntikam 31.Bölüm Tek Part İzle 14 Kasım 2013

İntikam 31.Bölüm Tek Part İzle 14 Kasım 2013

A Story by yilmaz aksoy
"

İntikam 31.Bölüm HD İzle 14 Kasım 2013, İntikam 31.Bölüm Tek Part İzle 14 Kasım 2013, İntikam 31.Bölüm Tek Parça İzle 14 Kasım 2013, İntikam 31.Bölüm İzle

"
Derin, babasının günlüklerine, ancak on sekiz yaşına girdiği gün ulaşacaktır. Ancak, babası Adil’i kurtarmak için çok geçtir artık. Adil cezaevinde, masum ve yalnız bir adam olarak ölmüştür. Yıllar sonra babasının masum olduğunu öğrenen Derin’in önünde, iki yol vardır. Ya her şeyi affedip yeni bir hayata başlamak, ya da babasının intikamını almak. Derin, intikamı seçer. Bunun için bütün geçmişini ve hayatını siler. Kimsenin bilmediği yeni bir kimlikle, babasını ve çocukluğunu ellerinden alan insanların arasına geri döner. Derin’in bundan sonra adı Yağmur Özden’dir. .
Peki merakla beklenen İntikam dizisinin 31.Bölümünde neler yaşanacak? Fragman yayınlanır yayınlanmaz sitemize eklenecektir. Geçen hafta kimin vurulduğunu anlayamadan heyecan ile biten bölümün ardından, yine heyecan dolu bir bölüm izledik. Ali'nin vurulması üzerine Yağmur, anılarına bir yolculuk yapıyor ve Ali ile tanışmalarını, birbirlerine olan duygularının nasıl başladığına dair imgeleri bizlerle yaplaşıyor. Yağmur'un Ali ile veranda da oturduğu sahnedeki lacivert trikosu ve kazağı Burberry. Girişimin ziyaretinden sonra hastanede güvenli olmadığını düşünen Ali'yi eve getiren Yağmur'un sarı deri ceketli kombini bu bölüm favorilerim biri kesinlikle.Derin, babasının günlüklerine, ancak on sekiz yaşına girdiği gün ulaşacaktır. Ancak, babası Adil’i kurtarmak için çok geçtir artık. Adil cezaevinde, masum ve yalnız bir adam olarak ölmüştür. Yıllar sonra babasının masum olduğunu öğrenen Derin’in önünde, iki yol vardır. Ya her şeyi affedip yeni bir hayata başlamak, ya da babasının intikamını almak. Derin, intikamı seçer. Bunun için bütün geçmişini ve hayatını siler. Kimsenin bilmediği yeni bir kimlikle, babasını ve çocukluğunu ellerinden alan insanların arasına geri döner. Derin’in bundan sonra adı Yağmur Özden’dir. Peki merakla beklenen İntikam dizisinin 31.Bölümünde neler yaşanacak? Fragman yayınlanır yayınlanmaz sitemize eklenecektir. Geçen hafta kimin vurulduğunu anlayamadan heyecan ile biten bölümün ardından, yine heyecan dolu bir bölüm izledik. Ali'nin vurulması üzerine Yağmur, anılarına bir yolculuk yapıyor ve Ali ile tanışmalarını, birbirlerine olan duygularının nasıl başladığına dair imgeleri bizlerle yaplaşıyor. Yağmur'un Ali ile veranda da oturduğu sahnedeki lacivert trikosu ve kazağı Burberry. Girişimin ziyaretinden sonra hastanede güvenli olmadığını düşünen Ali'yi eve getiren Yağmur'un sarı deri ceketli kombini bu bölüm favorilerim biri kesinlikle.

© 2013 yilmaz aksoy


My Review

Would you like to review this Story?
Login | Register




Share This
Email
Facebook
Twitter
Request Read Request
Add to Library My Library
Subscribe Subscribe


Stats

329 Views
Added on November 13, 2013
Last Updated on November 13, 2013
Tags: İntikam 31.Bölüm HD İzle 14 , İntikam 31.Bölüm Tek Part İz, İntikam 31.Bölüm Tek Parça �, İntikam 31.Bölüm İzle

Author

yilmaz aksoy
yilmaz aksoy

Rize, Merkez, Turkey



About
Country called Germany, II. After World War II, and this is a result of the political and geographical separation of the two names, from 1949 to 1990 (up to the unification of West Germany and East Ge.. more..

Writing